I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Hold øje med

Lur mig om der ikke kommer venteliste på denne!

Siden jeg modtog Chanels julelook (jep, julen kommer før du aner) har jeg haft det stående fremme. Dette års julelook er nemlig en fejring af kultlakken Rouge Noir, der fylder 20 år. Sig det ikke til nogen, men jeg kan tydeligt huske, da den blev lanceret i 1995, for der var ventelister så lange som, ja, jeg ved faktisk ikke, hvad jeg skal sammenligne dem med. For Rouge Noir brød alle konventioner om at neglelak var damet – ikke mindst foranlediget af Uma Thurman, der gjorde den endnu mere berømt i filmen ‘Pulp Fiction’ – og skabte den neglelak-æra, vi kender i dag, med skønhedsfirmaer, der kæmper for at skabe den næste kultlak. Og så gør Chanel det igen. Lancerer Rouge Noir flankeret af Rouge Noir Le Top Coat (og i øvrigt også af to Rouge Noir-øjenskygger) som med sikkerhed kommer på alles fingre her i julen. Eller på dem, der når at fingrene i den, for lur mig, om der ikke kommer ventelister igen.

6 Kommentarer

 • Svar
  Tina J.
  3. november 2015 kl. 21:29

  Glæder mig til at se det

 • Svar
  Tanja Olesen
  5. november 2015 kl. 10:21

  Hej Charlotte. Findes rouge noir ikke altid i sortimentet. ? Er det ikke kun glimmer lakken der er limited edition i forbindelse med julen. Jeg ville nemlig ønske mig denne i gave og skal da lige vide om jeg skal skynde mig at få fingrene i den nu. Kh. Tanja

 • Svar
  Viola
  5. november 2015 kl. 11:15

  Hvornår bliver Chanels julekollektion lanceret?

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  5. november 2015 kl. 16:50

  Det er virkelig fint, Tina – absolut et besøg hos en Chanel-forhandler værd;)

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  5. november 2015 kl. 16:53

  Hej Tanja, jo Rouge Noir er i fast sortiment. Glimmerlakken – og de øvrige Rouge Noir skygger – er limited edition og jeg tænker, at de ryger ret hurtigt. Der kommer helt sikkert også run på den klassiske Rouge Noir her op til jul.

  Jeg håber, du får som ønsket;)

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  5. november 2015 kl. 16:53

  Hej Viola,

  Jeg mener, at det er den 6. november, altså i morgen.

  Mange hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...