I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Skønhed

Lise, Sofie og Janni gæsteblogger

For nylig drak jeg kaffe med Lise og Janni, som jeg kender fra skønhedsbranchen, hvor de lige som jeg har arbejdet i umindelige tider. De havde adviseret mig om, at, sammen med skønhedsveninden Sofie, havde de lavet et nyt produkt, som de gerne ville vise mig. Endnu en vidundercreme eller mascara, tænkte jeg, men blev glædeligt overrasket, da jeg blev præsenteret for lidt af en luksus-hand sanitizer (jeg er jo storforbruger med baby i huset), der – endelig – ikke stank af alkohol eller udtørrede hænderne. Sanitizers er en langt større trend i London, hvor de alle tre bor, men det kan de selv fortælle meget mere om i næste uge, hvor de gæsteblogger her på skønhedsbloggen. Selvfølgelig får du også en masse gode London-skønhedstips. For hvor får man den bedste Champagne Afternoon Tea? Eller den bedste threading-oplevelse? Hvilke produkter sværger de tre skønhedspiger stadig – og i virkeligheden – til, efter så mange år i branchen, og er det duften af citrus eller blomster, der bedst byder dine gæster velkomne i dit hjem?

Foto: Janni, Sofie og Lise

3 Kommentarer

 • Svar
  Conni Nørskov
  25. september 2011 kl. 11:31

  Jeg har helt droppet alle former for gængs håndsprit, da det ødelægger mine negle fuldstændigt; så jeg glæder mig rigtig meget til at høre nærmere om deres hand-sanitizer! 🙂

 • Svar
  Lise
  27. september 2011 kl. 23:00

  Hej Conni,
  Det var praecis samme problem som vi oplevede men PUREBERG hand sanitizer indeholder fugtgivende ingredienser fra en haandcreme (aloe vera, vitamin E, shea butter og avocado olie) – negle og haender forbliver bloede og naar alkoholen er fordampet oplever du en fantastisk dejlig duft. Alt dette i et smukt og stilrent design.
  Kaerlige hilsner, Lise (PUREBERG)

 • Svar
  B
  27. september 2011 kl. 23:19

  Er en af de heldige der har (smug) duftet og prøvet…den holder hele vejen:)

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...