I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Embed HTML not available.
Skønhed

Lipstick Break #2

Som lovet får du her opskriften på en af tidens mest eftertragtede frisurer; den moderne version af 1960’ernes franske chignon. Det moderne twist består hovedsageligt i, at knolden sættes højere oppe på hovedet, og at du – hvis det er din stil – kan lade frisuren være en smule mere rodet. Det var Henrik Haue, en af Danmarks ypperste hårartister der stod bag looket og foruden spidskam brugte han valk og hårnet.

Valk og hårnet finder du hos teaterbutikker og hos gammeldags frisørsaloner – Henrik havde fundet sine hos frisørsalonen på det lokale plejehjem.

Produktion: Benedicte Balling

Ingen Kommentarer

 • Svar
  Henriette
  16. februar 2010 kl. 19:57

  Hej Charlotte! Hvilke pensler er essentielle til makeup’en og har du nogle favoritter (mærker)? Er der i øvrigt nogle uskrevne regler om hvilke farver der er bedst til bestemte øjenfarver? Har du prøvet det ansigtsserum man putter på før dagscremen, bl.a. fra Bobbi Brown?

  Inspirerende blog!

  Mvh Henriette

 • Svar
  Anna Amalie Kamstrup
  17. februar 2010 kl. 09:20

  Det var lige sådan noget i den stil jeg ledte efter! Tusind tak, må prøve at få fat i en valk et sted…. har du et tip??

  Glæder mig til at prøve samme opskrift en dag jeg har god tid 🙂

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  17. februar 2010 kl. 15:16

  Kære Henriette,

  Tak for dine spørgsmål. Jeg har skrevet en del om makeuppensler allerede her på skønhedsbloggen. Du kan blandt andet finde det i disse to links nedenfor (læs også kommentarerne under indlæggene, hvor der er mere info at hente). Husk, at du altid kan bruge søgefunktionen nederst i højre spalte. Der ligger allerede rigtig meget info her på bloggen, det er blot at tage for sig af retterne.

  https://www.ilovebeauty.dk/skoenhed/makeup-remedier/2009/12/

  https://www.ilovebeauty.dk/skoenhed/aerlig-boerstesnak/2009/12/

  Ift. hvilke farver, der er bedst til bestemte øjenfarver, så ja, der er masser af regler. Typisk handler de om, at du får det bedste ud af dine øjne, hvis du bruger nuancer af en komplementær-farve til din egen øjenfarve. Engang hed det sig også, at din øjenskygge skulle passe til farven på din bluse, og læbestiften skulle passe til din rouge. Personligt er jeg ikke så meget til disse regler, som jeg synes ofte virker begrænsende. Jeg vil hellere anbefale, at du vælger farver, som du synes er smukke, og så tager et godt kig i spejlet og ser, om de klæder dig. Hvis du vil have yderligere inspiration, er du velkommen til at tilmelde dig vores skønhedsaftener, som vi holder jævnligt. Hvis du tilmelder dig som Beauty Insider i højre spalte, får du besked direkte.

  Og så var der dit spørgsmål om serum. Jeg er personligt stor fan af serummer og ansigtsolier, som bruges under den vanlige cremepleje. Især her om vinteren, hvor huden kan have behov for lidt ekstra pleje. Jeg skal nok skrive lidt mere om det her på skønhedsbloggen snarest, så hold endelig øje.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  17. februar 2010 kl. 15:18

  Kære Anna Amalie,

  Dejligt at høre, at det kan bruges! Der ligger et tip i indlægget efter dette. God fornøjelse.

  Mange hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar