I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Ilovebeauty tips

Lidt om slowyoga og en hel liter sødmælk

Åh, søndage. Jeg startede min med to timers slowyoga af så stille og rolig en slags, at jeg næsten kunne tage en lille lur samtidig. Så en tur på en lille hyggelig kaffebar (bare lige for at skabe balance) og hjem og julehygge. Med en 4 3/4-årig (når man er 4 er de 3/4 yderst vigtige – det går jo så over med tiden) har vi talt ned til december i flere måneder, så vi har julet til den helt store guldmedalje. Nu står den på et søndagskarbad, som for mig er det allerbedste efter en travl periode. Jeg påtænker at efterligne det Cleopatrabad, jeg fik hos Amazing Space for nylig (og som jeg lovede at skrive om) med tilpas varmt vand og lidt afslappende aromaterapidråber. Det er der i og for sig intet nyt i – det var der til gengæld – i al fald for mig – i den liter sødmælk, der blev hældt ned i badet, da jeg havde sænket mit korpus. Det er vist ingen hemmelighed, at Cleopatra var kendt og berømt for sine mælkebade og sin fine hud. Det er enzymerne i mælken, der har en blødgørende virkning på huden, hvilket jo er logisk nok. Jeg havde egentlig bare aldrig tænkt over, at man selv kunne lave det. Rigtig god søndag til alle (og husk at klikke ind i den kommende uge, for der åbner jeg de første låger i årets fine skønhedsjulekalender – du kan tilmelde dig lige her ovenfor i banneret eller på den rosa knap her til højre>>)

10 Kommentarer

 • Svar
  Anne H
  29. november 2015 kl. 19:11

  Kære Charlotte.
  Der er så utroligt som julen påvirker børn.
  Jeg kan helt seriøst huske fra jeg selv var 4-5 år, min farmors stoore juletræ, pyntet med små ‘guldstøvler’ hvor der var konfekt eller pebernødder i. Minature sølvtrompet med rød sløjfe osv. Selv hendes småkager kan jeg huske!
  Lyder skønt med sådan et mælkebad! Jeg har faktisk tænkt flere gange at i mit næste hjem VIL jeg have et karbad!
  God adventssøndag.
  Kh Anne

 • Svar
  Lisbeth M.
  29. november 2015 kl. 19:51

  Åh hvor jeg dog SAVNER det kæmpestore badekar, der var i min gamle lejlighed….
  Nå, det var dengang. Næste gang vi skal flytte, så er det mig der bestemmer….basta 😀
  Glædelig 1. advent kære Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  29. november 2015 kl. 20:15

  Kære Anne,

  Hvor lyder det som en hyggelig jul hos din farmor. Jeg kan også huske julen, da jeg var lille, hos især min mormor, hvor ingen så juletræet før det var tændt og dørene åbnede. Det var så spændende.

  Og ja, et karbad er faktisk et must i et hjem. Det var en uskik dengang i 1980’erne og 1990’erne, hvor man tog dem ud af mange gamle lejligheder. Tænk hvad karbade kunne gøre for verden, hvis vi allesammen tog ét afslappende et af slagsen om aftenen, inden vi gik i seng;)

  De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  29. november 2015 kl. 20:17

  … Ja, Lisbeth, næste gang må du sikre, at der er karbad (og i mellemtiden kan et fodbad altså også godt have en god virkning, selv om det ikke helt er det samme).

  Og rigtig god 1. advent til dig også!

  Kærligst Charlotte

 • Svar
  HeLene
  29. november 2015 kl. 20:57

  Min første lejlighed havde et gigantisk badekar, så jeg plejede at bade og drikke the i badet om morgenen før jeg gik i skole. Det var så fedt!
  Den gang var jeg så overskudsaktig at jeg gik op 2 timer før jeg skulle gå og læste avis og den slags i ro og mag hver eneste dag. Mmmm det var tider det og om end jeg ikke fik taget mælkebad så kom en af mine venner hjem fra Body shop i London med et mælkebad med duft at roser som var et pulver man tog en målesked af og som gjorde badet mælkehvidt og fugtende på kroppen. Very lækkert!

 • Svar
  Anne H
  30. november 2015 kl. 14:15

  Ja jeg har også boet et par steder hvor der HAVDE været badekar men hvor den tidligere ejer havde fjernet det (Skumle skumle)
  Jeg har sågar overvejet en af de der store gammeldags zink-baljer! Om jeg ikke liiige akkurat ku’ klemme med ned i sådan én, men tror ikke det er lige så behageligt :/
  Kh Anne

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  30. november 2015 kl. 21:39

  Åh, det lyder hyggeligt (nærmest guddommeligt), HeLene. Og faktisk har The Body Shop nyligt lanceret præcis sådan et mælkebad, som du nævner, med lille træmåleske og det hele. Det er i deres nye fine spaserie, og det er absolut meget Cleopatra-agtigt, hvis du spørger mig. Duer helt sikkert også til fodbad;)

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  30. november 2015 kl. 21:41

  … jeg har også tænkt på sådan en zinkbalje i mit sommerhus, Anne. Eller et stort træbadekar. Det er ikke blevet til noget endnu, men jeg drømmer stadig om sådan et lille svensk bad i et af udehusene. Jeg tror sagtens, at man kan klemme sig ned;)

  xxCharlotte

 • Svar
  Mai
  30. november 2015 kl. 22:18

  Og nu SNURRER min hjerne på højtryk for at finde en måde, hvorpå jeg kan — aldeles badekarsfattig som jeg og vores hus nu engang er — afprøve at bade i mælk…! Løsningen må SIMpelthen blive et afslapningsogkærlighedsophold et eller andet sted i en weekend… Med min kæreste! God idé, ikk? 🙂

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  1. december 2015 kl. 08:57

  Ha ha, Mai – badekarsfattig, det er ikke godt. Det er din idé til gengæld – jeg støtter 100% op (og du kunne jo sådan godt tyvstarte selv med et mælkebad hos Amazing Space, hvis du bor i nærheden af Københavnsområdet, bare lige for at se, om du overhovedet kan lide det;)

  Rigtig god fornøjelse, xCharlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...