I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Skønhed

Lidt læbestift-filosofi på en mandag

Når en kvinde har mistet sin elsker, når en pige har mistet sit job, når lægen har afleveret den dårlige nyhed, når lykken vender, når middagsselskabet flopper, når veerne sætter ind, når skandalen ruller, når stormen rammer, når de andre kvinder sejler i succes, kan et strejf af læbestift på læberne give mod. Sådan skrev det amerikanske magasin Harper’s Bazaar i 1946. I det nyeste nummer af ELLE (hvor du i øvrigt finder både mine tips til god karma, en anbefaling af denne skønhedsblog og afsløringen af, hvor jeg befinder mig hver mandag morgen klokken 7.30 samt, naturligvis, min faste skønhedsklumme – jep, jeg breder mig) finder du en kortere og mere moderne version af citatet fra kosmetikmærket Benefit Cosmetics: If at first you don’t succeed, apply more lipstick! Der er også min version: Skønhed kommer indefra, men lidt læbestift skader jo ikke. Vel?

 

7 Kommentarer

 • Svar
  Mie
  2. juni 2014 kl. 17:07

  Sådan tror jeg præcis min mor tænkte, da hun overraskede mig med din fineste Chanel læbestift i farven Le Baiser, der er rigtig pink! 🙂
  Jeg havde få dage forinden nævnt for hende, at jeg altså manglede en pink læbestift, men at den sådan ville komme flyvende, havde jeg ikke forventet, men der er nu intet som små, hyggelige overraskelser!

  Ha’ en dejlig sommer!
  Kh Mie

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  3. juni 2014 kl. 21:28

  Kære Mie,

  Sikken en fin kommentar – og en betænksom mor!;) Le Baiser er superfin, både duppet på og ‘full on’.

  Rigtig dejlig sommer til dig også, Charlotte

 • Svar
  Mie S. K.
  4. juni 2014 kl. 11:33

  Jeg tror i første opgang at jeg vil duppe den på, da det giver det fine naturlige look, som jeg er tilhænger af! Jeg kan også altid gøre, som jeg engang læse Isabel Marant anbefalet at bruge den som lidt blush på kinderne – det bliver jeg nød til at prøve 🙂

  Rigtig god sommer til dig også, Charlotte!
  Kh Mie

 • Svar
  Mie S. K.
  4. juni 2014 kl. 11:33

  Der skulle selvfølgelig så læste 😉

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  4. juni 2014 kl. 16:49

  … det er nemlig et rigtig godt tip, Mie – at duppe lidt læbestift på kinderne. Tjek indlægget efter dette;)

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Mie S. K.
  4. juni 2014 kl. 16:53

  Haha, det var da sjovt, havde slet ikke nået at læse det indlæg du henviser til 🙂 jeg er også ejer af Yummy Mummy, dom nok snart må læses igennem endnu en gang, da det noget tid siden, jeg sidst læste den – så fin en bog!

  Kh Mie

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  4. juni 2014 kl. 19:31

  Mange tak for bogros, Mie! Det er jeg rigtig glad for at høre;)

  Mange hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar