I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Leveret til døren på få minutter

Hvis I har det blot en smule som mig, så er der en vis sandsynlighed for, at nogle af jer også sidder her sen aften og mangler et par julegaver på falderebet.

Der sneg sig alligevel en gave med til dig, selv om I havde aftalt ikke at være på gavefod i år. Den gave, du havde besluttet dig for til en veninde, var udsolgt. Eller du er slet og ret bare bagud med gaveindkøbene.

Det er for sent at bestille online (medmindre du virkelig har is i maven) og dagen i morgen går alt for hurtigt med at få de sidste ting på jobbet klaret inden julen sætter ind. Og gaver, der rushes igennem, er bare ikke helt det samme.

Giv et gavekort i stedet

Det er den perfekte sidste-øjebliks-gave.

Du kan selv bestemme beløb og den lander i din mailboks kun få minutter efter du har købt den. Du kan ovenikøbet selv bestemme om du vil printe det fine, blomstrede gavekort ud og pakke smukt ind som gave eller sende det via mail til den udvalgte, hvis I ikke spenderer julen sammen.

Du behøver ikke at vente på posten, stå i kø, gå udenfor eller sågar rejse dig fra sofaen.

Og den heldige modtager kan ligeledes sidde i ro og mag og vælge, hvilke fine sager, der skal klikkes hjem eller købes med fra skønhedspavillonen. Gavekortet virker nemlig begge steder.

Det er blot at klikke her<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...