I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Skønhed

Laura Mercier – og DANSK Fashion Awards

Nu vi er ved nye mærker herhjemme, så har et andet fantastisk mærke fundet vej tilbage til de danske hylder, nemlig kultmærket Laura Mercier. Den franske makeupartist, der er berømt for at arbejde sammen med nogle af verdens ypperste modefotografer, fordi hun laver så smuk hud, har fået adskillige priser for sine unikke produkter. Dem finder du nu hos Helle Thorup, der netop har åbnet butik og klinik i Gothersgade i København (klik på banneret øverst her på skønhedsbloggen for at læse meget mere om de dejlige behandlinger – jeg kan anbefale Rodials ansigtsbehandling!). Jeg vender tilbage med en masse mere om Laura Mercier, inklusive mine yndlingsprodukter i serien og en konkurrence, men inden da er skønhedsbloggen helliget DANSK Fashion Awards, som afholdes på Glyptoteket i aften. Glæd dig til insidertips fra de nominerede hår- og makeupartister, skønhedstips fra den røde løber og backstagetips fra Lene Nystrøm, aftenens smukke værtinde, der flankeres af d’modeherrer Kim Grenaa og Uffe Buchard, som står bag DANSK Fashion Awards. Benedicte Balling, som du kender som stemmen på The Voice om morgenen (og som jeg har arbejdet sammen med på Go’morgen Danmark i mange år), står klar til at få alle stjernernes tips til jer. Det er blot at holde sig til.

 

Foto: DANSK Fashion Awards

7 Kommentarer

 • Svar
  Anna Amalie Kamstrup
  10. maj 2012 kl. 14:08

  Vidunderligt at Laura Mercier nu igen er på det danske marked. Tak til Helle Thorup, nu kan jeg nøjes med at shoppe alle mine produkter hos jer 🙂

 • Svar
  Anna
  10. maj 2012 kl. 15:40

  er det kun helle thorup spa i kbh eller også i århus…?

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  11. maj 2012 kl. 09:19

  Kære Amalie,

  Tak for din kommentar. Jeg sendte den videre til Helle Thorup, som blev rigtig glad, og hun glæder sig til at vise dig alle de fine produkter.

  Hold øje her på skønhedsbloggen, hvis du vil have mine Laura Mercier-favoritter.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  11. maj 2012 kl. 09:24

  Kære Anna,

  Lige nu er det kun Helle Thorup i Gothersgade i København, der har Laura Mercier på hylderne, men jeg skulle hilse og sige, at det kommer til Århus til september.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Anna Kamstrup
  14. maj 2012 kl. 19:40

  Jeg venter i spænding. LM er en afgjort yndling 🙂

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  15. maj 2012 kl. 12:42

  Kære Anna,

  Det kan jeg godt forstå, der er også fantastiske produkter i mellem. Jeg skriver lidt om mine egne favoritter meget snart. Måske det kan inspirere lidt.

  Og mens du venter på, at det kommer til Århus, skal jeg se, om jeg ikke kan lave en konkurrence her på skønhedsbloggen med Laura Mercier.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Kates bryllupsmakeup « I Love Beauty – Charlotte Torpegaard – Blog
  24. maj 2012 kl. 08:22

  […] Mercier ind i sin nye butik i Gothersgade i København. Det har jeg skrevet om tidligere lige her, og jeg følger op med mine Laura Mercier-favoritter i løbet af de næste par […]

Efterlad en kommentar