I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Hold øje med

Lancôme x Alber Elbaz

Og Lancôme x Alber Elbaz-kollektionen, som jeg viste i videoen nedenfor, kommer faktisk til Danmark også (det er jo ellers ikke givet – Lancômes øvrige designer-kollektioner var forbeholdt få lande). Den bliver lanceret i hele verden den 15. juni, og det er nok noget med at være hurtigt ude, hvis du vil have fingrene i den. I’ll keep you posted! Og ja, illustrationen er Alber Elbaz’ selvportræt.

2 Kommentarer

 • Svar
  Nanna
  17. januar 2013 kl. 15:35

  Hej Charlotte,
  Ved godt dette måske er lidt ude af kontekst, men har du oplevet karsprængninger? Jeg har indenfor meget kort tid fået en på næsen og er blevet virkelig irriteret!! Kender du noget der kan fjerne den/reducere den og hvorfor kommer de egentligt?
  Tak for bloggen 🙂
  /kh Nanna

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  20. januar 2013 kl. 20:56

  Hej Nanna,

  Tak for din hilsen, og det er absolut ikke ude af kontekst. Alle spørgsmål er velkomne under alle indlæg. Jeg kender godt til karsprængninger – jeg har selv været rimelig forskånet, men fik en lille én på næsen, da jeg var gravid. Det er dine blodkar, der udvider sig og de kan komme under netop graviditet, eller typisk af soldyrkning, kulde og overvægt, og så er de i mange tilfælde arvelige. I de første tilfælde kan du undgå at udsætte huden for meget sol eller kulde, i al fald ikke uden beskytte huden, og er dine arvelige, så sørg for at passe din hud godt med milde, beskyttende produkter, der kan mindske yderligere.

  Jeg har selv overvejet at få min fjernet med laser, som i mine øjne er den mildeste, hurtigste og mest effektive måde at få dem fjernet, men du kan også få dem få dem fjernet med skleroterapi (injektion). Hør eventuelt din læge eller en dermatolog, hvad de anbefaler til dig.

  Mange hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...