I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Skønhed

Lakker på The Voice

Jeg har fået en del forespørgsler på, om jeg ikke kan lægge links ud til de skønhedstips, som jeg giver i radioen på The Voice hver lørdag. Det er lykkedes mig at få det som som lydfiler, og dem skal jeg nok hurtigst muligt få lagt ud her på skønhedsbloggen. Og ved du ikke, hvad du skal lave i dag mellem klokken 15 og 16, så er det bare at tune ind på The Voice, hvor vi i dag taler om neglelakker. Hør, hvad de brugte backstage under seneste modeuger, hvilken farve, der er sommerens hotteste og hør også om både ‘tape-testen’ og den spirende trend med parfumerede lakker. Det er lige om lidt.

Don’t miss out on the hottest nail lacquer trends when I visit Radio The Voice between 15-16 o’clock today.

Foto: Arkiv

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar