Låge 8: Velplejede bryn kan tage år af din alder

9. december 2012 - Artikel af Charlotte Torpegaard

Jeg kan lige så godt sige det, som det er. Det er kun Tweezerman, der får lov at komme i nærheden af mine bryn. Faktum er, at Tweezermans pincetter er uovertrufne, og det er ikke uden grund, at de er både berømte og berygtede som modellernes, makeupartisternes og stjernernes foretrukne. Gennem de 30 år pincetterne har været på markedet, har de opnået nærmest kultstatus. For er der én ting, der kan gøre en forskel i hele dit look, så er det dine bryn. Så kig dem gerne efter i sømmene – og i godt, direkte lys – inden du kaster dig ud i julefesterne. Lige nu må de gerne være lidt kraftige og tydelige à la skuespilleren Emma Watson. Det betyder ikke, at du skal lade stå til, og det er her, Tweezerman kommer ind i billedet.

 

2 kommentarer til “Låge 8: Velplejede bryn kan tage år af din alder

 1. Hej Charlotte

  Jeg leder efter en blyant til mine bryn, som er rigtig god. Den skal være meget mørkebrun men ikke sort. Kan du anbefale mig en? Har købt flere forskellige, men de er alle sammen for lyse og helt sort er for mørk.

  Tak for din spændende blog.

  Venlige hilsner
  Mitzie

 2. Hej Mitzie,

  Jeg er selv ret glad for Anastacias brynprodukter (Anastasia er bryneksperten fra Hollywood, som jeg blandt andet har skrevet om i mine skønhedsbøger). I Danmark fås hendes produkter hos Beauty Avenue på Frederiksberg (de er i øvrigt eminente til bryn hos Beauty Avenue, hvis du har brug for hjælp til form, retning osv.). Der findes mørkebrune brynprodukter både som blyanter og til pensel.

  Mange hilsner, Charlotte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *