I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Konkurrencer

Læs kun dette, hvis du er på Instagram

Jeg vil lige komme med en mandagsservicemeddelelse. For på Instagram (@charlottetorpegaard) kan du lige nu vinde den fineste makeuppalette fra Lancôme, inspireret af Paris, hvor jeg spenderede et par dage i sidste uge. Jeg lokkede hele 6 paletter ud af dem i sidste uge og på Instagram udlodder jeg dem i sæt af to paletter som du kan være heldig at vinde til dig og din yndlingsveninde. Det er lige her, det sker<<

4 Kommentarer

 • Svar
  Annika Cederholm
  15. februar 2016 kl. 14:29

  Jeg har deltaget på IG og krydser fingre for at jeg er en af de heldige vindere

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  16. februar 2016 kl. 08:07

  Jeg krydser også for dig, Annika;)

 • Svar
  Tanja Olesen
  16. februar 2016 kl. 16:00

  Hej Charlotte. Lige noget andet:) tak for svar om farve nummer på urban decay rød læbestift. Er det nødvendigt med en læbeblyant til eller kan den ikke bruges ved at duppe lidt på så det ikke bliver så intens. Er glad for læbestift men rød er nyt:) og vil gerne bruge den til hverdag her i foråret. Du har tidligere nævnt ballerina slipper neglelak. Jeg mente at den var fra Chanel men den hedder kun ballerina. Nu er jeg stødt på Essie som laver en farve som hedder ballerina slipper. Hvilken en var det nu du er så glad for til forår og sommer:) på forhånd tak for svar . Kh. Tanja

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  16. februar 2016 kl. 21:57

  Hej Tanja,

  Jeg bruger den alene, uden læbeblyant, både direkte og duppet på (sidstnævnte hedder ‘smoky lips’, og det står der en del om netop i brochuren til det Lip Facial-kit, jeg har lanceret, hvor læbestiften er med (sammen med Ardens Lip Fix, Stellar Beauty Balm, læbemaske, tandbørste til scrub og læbestift-remover).

  Mht. lakken, så hedder Chanels ganske rigtigt blot ‘Ballerina’, mens Essies hedder ‘Ballet Slippers’. Begge er superfine, men det er nok Chanels jeg er mest kendt for at nævne;)

  Mange hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar