I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Lad blot pinsesolen danse

… men gør det iført denne fine bodyoil, der om noget er perfekt til anledningen. Og til alle de øvrige solopgange (og solnedgange), der skal opleve over sommeren.

Olien ligner i sig selv en blid, rosa solopgang. Når du smører den på kroppen, forvandler den sig til en smuk og sund glød, takket være det rosagyldne shimmer. Shimmerpartiklerne er helt fine, så effekten er diskret og ikke synligt glitrende; lidt som en rigtig god highlighter til kroppen.

Sunrise Glow Natural Body Oil fra det lille græske mærke Laouta er noget så sjældent som en kropsolie, du får komplimenter for. Det er i hvert fald vores erfaring, og vi er sikre på, du også kommer til at høste roser for både duften og gløden, den giver. For kropsglød skal man ikke undervurdere, og det er et velkendt trick blandt makeupartister at bruge lidt shimmerolie på modellerne under modeugerne.

Sunrise Glow har en plejende base af mandelolie, avocadoolie og olivenolie som fugter, beskytter og gør din hud helt blød. Og så er den tilsat frisk bergamotolie som sammen med vanilje og rose giver en let og sød aroma.

Det bedste? Den er netop back in stock efter at I rev den af hylderne sidst.

Lad den pryde din krop lige her<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...