I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Skønhed

Kræs for kendere

Jeg har også fået fingre i et andet scoop til popup-beautyshoppen. Som de første i Danmark kan vi præsentere noget ganske særligt, nemlig en limited edition makeuppalette fra den berømte makeupartist Ellis Faas, der i sin tid stod bag Biotherms makeup. I 2009 skabte hun sin egen innovative makeuplinje, Ellis Faas Human Colours Collection, der har fået førende skønhedsredaktører til at gå amok, og hun har allerede modtaget adskillige fornemme priser, ikke mindst for emballagen, der er i stål. Kultproduktet er læbestiften Ellis Red, en blodrød nuance, som hun insisterer på klæder alle, fordi farven allerede findes i vores krop. Vi har kun fået 25 stk af makeuppaletten, der består af Ellis Faas’ tre bestsellere: Den berømte Ellis Red læbestift, samt den lyse øjenskygge Milky Eyes, der kan bruges som både base og highlight, og en næsten sort øjenskygge Creamy Eyes, der er perfekt til at lave smoky eyes med. Hvis du vil have fingre i en af de 25 paletter, så er det lige her, du skal klikke. Og kig så ind igen og få de bedste tips fra Ellis Faas, som jeg mødte for et par år siden i Paris.

Foto: Ellis Faas

4 Kommentarer

 • Svar
  Marie Havnø Frank
  29. januar 2012 kl. 12:35

  Uh det lyder fantastisk! Regner du med at få andre farver øjenskygge/læbestift hjem på et tidspunkt?

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  29. januar 2012 kl. 23:36

  Hej Marie,

  Ja, det er også ret fantastisk. Det kan sagtens være, at vi tager nogle flere Ellis Faas-produkter ind i beautyshoppen. Jeg er i gang med at kigge nærmere på det.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Marie Havnø Frank
  30. januar 2012 kl. 08:52

  Hurra! Og derudover – et kæmpe tak for denne blog, der – uden at undskylde for det – handler om skønhed, stil, velvære og ja, alt det, der også giver livet (mit i hvert fald) værdi.

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  5. februar 2012 kl. 10:43

  Kære Marie,

  Hvor blev jeg glad for din kommentar! Det er nemlig så vigtigt ikke at undskylde for, at man tager sig pænt og kærligt af sig selv. Jeg har skrevet det flere gange før – og også i min skønhedsbestseller: Forfængelighed er ikke længere et fy-ord her i det nye årtusinde, og velansete læger og professorer har fået øjnene op for, at skønhedsritualer sågar kan bruges som en vigtig del af behandlingen af alvorlige sygdomme.

  Så nyd endelig alle de læbestifter, cremer og dufte, du har lyst til. Det er sundt.

  Mange hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar