I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Ilovebeauty tips

… known to drive men wild …

Hvis du aldrig har hørt om denne parfume før, så er der en god grund til det. For dem, der har fundet den og bruger den, er kendt for at fjerne etiketten og holde den hemmelig, så de kan have den for sig selv. Jeg har også holdt den for mig selv i et par år, men nu synes jeg alligevel, at jeg vil dele den med jer herinde (men sig det ikke til nogen). Det er en lille håndlavet niche-parfumeolie med eksotiske hvide blomster (hvid rose og jasmin blandt andet) der kommer i en lille fin roll-on-flakon som ligger i alle de førende skønhedsredaktørers og berømtheders Gucci-tasker. Susan d’Owens skabte oprindeligt parfumeolien til sig selv, men gav det prestigefulde Fred Segal Apothia i Los Angeles lov til at sælge den og pludselig var den på håndleddet af Madonna, Sigourney Weaver, Vogue, Jen Atkins, Ashlee Simpson – ja, you name it – og Fred Segal rapporterede, at de solgte mere end 100 om dagen efter at en berømt amerikansk skuespillerinde offentligt erklærede, at ‘Child perfume oil sends men wild’. Og så var det, at LA Times rapporterede at kunderne fjernede etiketten på flakonen, fordi de ikke ville have at deres venner skulle vide, hvad de brugte. Den har ikke været tilgængelig i Europa før, så jeg har skullet anskaffe mig den fra USA, men nu er den her. Og jeg kan kun på det varmeste anbefale at komme forbi den lille skønhedspavillon i Kongens Have og stikke næsen i den. Du kan også finde den online lige her<<

 

 

2 Kommentarer

 • Svar
  Tanja
  22. august 2017 kl. 09:03

  Hej Charlotte. Den parfume ville jeg godt nok gerne prøve men øv kan ikke lige komme forbi dig når jeg bor i Jylland. Har du små prøver måske ?? Er meget speciel med parfume så er nok nødt til at prøve før køb. Kh. Tanja

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  22. august 2017 kl. 09:11

  Kære Tanja,

  Det kan jeg godt forstå – at den frister;) Jeg lover, at den ikke skuffer.

  Skriv blot en lille kommentar til os næste gang, du bestiller hos os, så vedlægger vi gerne en duftprøve i pakken (så længe lager haves). Jeg forstår sagtens, at parfumer kan være svære at købe over nettet.

  De bedste hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...