I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Kinder er røde og chokolader er søde (og vi forærer dig den ene af de to)

Vi får dagligt spørgsmål fra jer om, hvornår Petal Blush kommer tilbage på hylderne. Den har været udsolgt et stykke tid, og flere end 90 af jer er på venteliste.

Petal er Westman Ateliers bestsellerblush worldwide, fordi den har den dér fine rosy tone på kinderne som havde du netop gået en tur i kulden eller stået på hovedet til yoga. Den går også under navnet ‘the healthy flush’ og er opkaldt efter Gucci Westmans datter Petal og hendes fine rosenkinder.

Den er desværre ikke lige på trapperne.

Kan du ikke vente?

Så er her en servicemeddelelse.

For Petal Blush er nemlig at få i den fine limited æske The Petal Edition som vi har fået fingre i de allersidste af, og de er netop landet hos os. Udover den attraktive blush indeholder æsken også den smukkeste Lit highlighter – transparent med et touch af Petal – og Squeaky Clean Liquid Lip Balm i den smukkeste Petal-farve, som alle efterspørger om kan blive en fast del af sortimentet.

Tænk trioen lidt sådan her; blushen er roserne på kinden, highlighteren er stearinlysets skær og lipbalmen er kysselæberne.

Det er jo Valentine lige om lidt.

Og for at blive i det mood

Så forærer vi dig en æske af vores yndlingschokolade Box of 7 Chakra Chocolates i gave, når du køber The Petal Edition. Både fordi det er Valentine og vi er i gavehumør (hey, det er jo ikke alle, der bliver beriget med blomster og smykker på dagen) og som et lille plaster på såret, fordi vi ved, at I har ventet virkelig længe på Petal.

Den fine Box of 7 Chakra Chocolates bliver automatisk tilføjet din kurv, når du køber The Petal Edition. Det gælder i denne weekend så længe lager haves (vi skal sige, at vi kun har 35 af dem og vi kan ikke få flere).

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...