I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Keep the glow

Vi har fået virkelig mange spørgsmål fra jer om, hvordan man forlænger sin glød. For hey, den har en tendens til at falme i takt med temperaturfaldet, altså rimelig hurtigt, og det går jo så kun nedad herfra. Fortvivl ikke, her er mine tips til at holde huden smuk, frisk og glødende hele september med.

Washi! Det er det billigste og mest effektive trick til at holde huden på kroppen blød og smuk. Det exfolierende Washi Towel, der i virkeligheden er en del af et ældgammelt japansk baderitual, er eminent til helt naturligt at fjerne døde hudceller fra hudens overflade og gøre huden blød som smør. Brug det dagligt under bruseren til at vaske huden klar og ren – kombinerer du med denne bodywash, lover jeg, at din glød holder langt ind i september

Hvis du er fast læser på mine platforme, vil du allerede kende denne fine olie. For den blev brugt backstage i modeugen til modellerne på alt lige fra Saks Potts til Ganni (tjek lige deres glow på kroppen). Du har ganske sikkert prøvet Glowing Body Oils før, men jeg vil gerne vove den påstand, at du ikke har prøvet én som denne. Den er baseret på jomfru-olivenolie og tilsat de mest udsøgte dufte fra planter og buske dyrket på den græske ø Karpatos. Og mens duften får dig i solskinshumør, så giver selve olien både naturlig pleje og glød til din hud. Og jeg mener virkelig naturlig. Med denne olie taler vi smukt shine, ikke glimmer. Brug den på bare arme og ben, og husk skuldre, dekolleté og kraveben.

Og så er der denne highlighter/bronzer, som er en Gucci Westman-favorit til at forlænge og forstærke gløden. Dup eller børst den på kinder og kindben, på øjenlåg, i øjenkrogen og lidt på næseryggen for den dér ‘jeg-har-lige-været-på-The-Hamptons-glow’ som .. jo, den vil du gerne have. Fik jeg sagt, at det er en Gwyneth Paltrow all time-favourite? Hendes glød i kinderne er efterhånden legendarisk og den var også en del af makeuppen til hendes bryllup.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...