I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Julefilm, krydrede popcorn og røde lakker (vi byder på Movie Manicure Holiday Edition)

Jo, movie og manicure hænger uløseligt sammen.

Og er du, som halvdelen af landet isoleret hjemme i nogle dage, eller måske endda sneet eller regnet inde, så kunne dette meget vel gå hen og blive din bedste (weekend)ven.

Første gang jeg stødte på kombinationen var i 1990’erne hos Bliss Spa i Soho New York, hvor jeg fik lov at sidde blødt og se yndlingsfilm, mens jeg fik ordnet negle. Alle ved, at det er småkedeligt at sidde dér i en time og tørre, medmindre det er hos en negledame, der kan byde ind med virkelig gode sladderhistorier – så filmen var en kærkommen adspredelse.

Jeg fik ikke popcorn. Men jeg fik champagne, og det kan du jo sagtens vælge at supplere med, hvis du har lyst.

Resten har vi pakket klar til dig.

Movie Manicure Holiday Edition

Det er anden gang, vi byder på Movie Manicure.

Denne gang i en særlig Holiday Edition med klar rød neglelak, popcorn med kardemomme og muskat, og – selvfølgelig en liste over vores yndlingsjulefilm til at fuldende oplevelsen.

Du finder både Kure Bazaars berømte Manicure Ritual, som de bruger på deres populære neglebar i Paris og den smukke, julerøde lak (pariserindernes favorit) Love til at sætte prikken over i’et. Du får også Kure Bazaars rosenpind til at skubbe neglebånd på plads og deres professionelle neglefil i en ganske særlig og virkelig fin glitterversion, der kun fås her op til jul.

I manicurekittet finder du også et fint stribet popcornbæger og økologiske majskorn afmålt, så du kan lave vores yndlingsversion af krydrede popcorn til gildet. Det er i øvrigt også Gwyneth Paltrows yndlingspopcorn – jeg fik engang opskriften af hende.

Som altid har vi et begrænset antal af vores beautykits, så hold dig endelig til, hvis du drømmer om at fylde weekenden (eller ugedagene) med Love Actually, Alene Hjemme, Fanny & Alexander, krydrede popcorn og fin manicure.

Du kan endda dele oplevelsen over Zoom eller Facetime med veninder, kolleger, familie eller andre, du lige nu ikke har mulighed for at være sammen med. Det var der mange, der gjorde sidst.

Find det hele her<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...