I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Jo, vi har en juletandpasta på hylderne

Guderne skal vide, at vi selv er nødt til at gøre lidt ekstra for julestemningen i år og sætte ind hvor vi kan med guirlander, nissehygge og julerier. Hos os derhjemme starter vi allerede fra morgenstunden med Lebons økologiske Villa Noacarlina, der er med frisk mynte med et hint af kanel.

Jo, du læste rigtigt.

Hvis du har prøvet fransk kaneltyggegummi (jeg elsker det), så vil du kende smagen. Chic kanel, plejer jeg at kalde det. Det giver lige præcis det lille strejf af kanel, som er helt perfekt til at vække krop og sanser fra morgenstunden.

Kender du ikke allerede Lebon er det fine økologiske tandpastaer med smage, der er inspireret af forskellige idylliske steder i verden. Jeg er fuldstændig solgt til dem, og ikke mindst til det faktum, at alle smage er udviklet af naturlige noter i parfumens hjemstavn Grasse i Sydfrankrig af et historisk duftfirma fra 1800-tallet. At de samtidig er økologiske, veganske, bæredygtige og fuldstændig uden traditionelle tandpasta-tilsætninger som triclosan, SLS og farvestoffer gør dem kun endnu bedre.

Du kan også tjekke vores Lebon x I Love Beauty gaveæske ud her. Måske du mangler en lille julegave eller en fin mandelgave der smager godt (men ikke er en marcipangris).

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...