I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Jo, sukker giver rynker (her er hvad du kan gøre i stedet)

Jo, sukker kan være med til at skubbe til vores ældningsproces. For når du spiser sukker, stiger blodsukkeret, hvilket medfører, hvad en såkaldt spontan forsukring af proteinerne i vores celler. Det kaldes AGE-komplekser.

AGE står – ikke for age som i alder selv om det dækker det fint – men for Advanced Glycation End komplekser, som øger iltningen og harskningen af vores celler. Både i immunforsvaret, hjernen, organerne og ikke mindst huden, hvor de øger og fremskynder cellernes forfald og aldringsprocessen.

Så har du en tendens til at overgøre de søde sager, så er her 3 ting, du med meget stor fordel kan gøre i stedet:

1) Spis fermenterede madvarer jævnligt. Det er godt for en masse ting i din krop og særligt i dine tarme. Og så kan det nedsætte din sukkertrang, da fermenterede madvarer nedsætter den Candida-svamp (som vi allesammen har i systemet) der typisk giver disse sukkercravings. Den skal helst ikke skal tage overhånd. Fermenterede produkter, som fx vores Cleanse-te er også gode for din hud, hvis du døjer med ubalancer som fx urenheder, akne eller eksem. Tag et kig på denne.

2) Vores MCT-olie nedsætter faktisk også sukkertrangen gevaldigt samtidig med, at den styrker fordøjelsen, så det er win-win. Eller win-win-win, for det er også ren brainfood, altså føde til din hjerne.

3) Har du en sød tand, så skift dine sædvanlige snacks ud med vores chakra-chokolader, som mætter både dig og den søde tand uden at skyde blodsukkeret i vejret. De er sødet med dadler og har derudover de bedste smage. Én er faktisk rigeligt.

Og lad os bare sige det som det er. Alle ovenstående er en fornøjelse og absolut ingen straf.

Psst… stadig flere skønhedsprodukter tager også højde for netop denne forsukring i huden. Her er en af vores favoritter i den henseende<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...