I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Jo, du kan vitterlig mindske cellulite, hvis du gør det rigtigt

Uh, de første solskinsdage kan være en smule grænseoverskridende. Ja, altså ikke solskinsdagene som sådan, men det faktum, at de lange bukser, de tykke strømper og hvad der ellers har dækket ben og hud i et halvt år, skal af og benene skal frem i lyset. Én ting er hvor blege sådanne ben kan være, en anden er celluliten som man lykkeligt havde glemt alt om over vinteren.

Skønhedsbranchen har lavet en hel industri ud af kvinders angst for at vise blege ben og cellulite frem. Men helt ærligt, så er det de færreste celluliteprodukter, der gør en reel forskel; jeg har i al fald til gode at prøve en creme eller gelé, der fjerner noget som helst.

Det gør til gengæld vores Gua Sha. Hånden på hjertet. Der er ingen hokuspokus over; det handler helt enkelt om bindevæv og flow. Oven i købet kan du se en tydelig forskel efter få ugers brug, hvis blot du er konsistent og gua sha’er 10 minutter dagligt. Du kan gøre det, mens du ser nyheder eller Netflix, så du behøver ikke engang at tage ekstra tid ud.

Alt, du skal gøre, er at køre Gua Sha’en med et fast tryk op og ned ad låret. Du kan blive rød og du vil mærke, at det kan klø i huden og det er en god ting, det betyder at der kommer flow og cirkulation. Når det begynder at blive ømt, rykker du Gua Sha’en videre.

Vores Gua Sha’er er lavet i den originale biashi-sten som også førende Gua Sha-terapeuter sværger til. Den indeholder 40 sporstoffer og mineraler som er vigtige i den kinesiske Gua Sha-terapi.

Du behøver nu ikke at bekymre dig om den slags. Det gør vi for dig, så alt, du skal huske er at bruge den dagligt i 10 minutter.

Vi lægger vores fine Gua Sha Challenge kort med alle body Gua Sha’er, så længe lager haves. Så kan du sætte et kryds og klappe dig selv på skulderen hver dag.

Start nu og du er klar til ferien.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...