I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Jo, du kan rent faktisk mindske rynker i panden

Værsgo, her er mit bedste tip, når nogen spørger, hvordan man mindsker linjer i panden. Det handler nemlig meget ofte slet ikke om selve panden, men om din hovedbund. Jo, den er god nok.

Hovedbunden.

Uanset hvor meget skønhedsfirmaerne lover, at du kan smøre dig til en glat pande, så har jeg stadig til gode at se en creme, der vitterlig kan fjerne linjer i panden.

Bevares, du kan absolut pleje din hud, så den er blød, glat, fugtig og stråler, men deciderede linjer og rynker kan ikke smøres væk. Til gengæld kan du fjerne dem på anden vis.

For langt de fleste af os får linjerne, ikke af alder, men af spændinger. Når vi bekymrer os, misser med øjnene, sidder foran skærmen, kniber sammen og dens slags, som vi allesammen gør i løbet af en dag.

Det er dét, der giver linjerne i panden.

Og det kan du gøre noget ved.

Vil du gerne af med dem, så hiv fat i din Slim Cera Plus+ eller din Kenzan-børste og kør henover – ikke panden – men hovedbunden lige over panden. Gør det dagligt i en periode og mærk, hvad der sker. Vi har et hav af spændinger i ansigt og hovedbund, der sætter sig som linjer med tiden.

Når de afspændes, slapper panden af og linjerne mindskes.

Det er faktisk ikke sværere end det.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...