I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Hold øje med

Jeg tænker at denne er relevant at gentage lige nu

For et par uger siden blev jeg interviewet af Alt.dk som er Alt for Damernes onlineunivers – om maskne. På det tidspunkt var mundbind netop påbudt i offentlig transport og måske ikke noget, alle herhjemme nødvendigvis kom i berøring med (man kan jo altid tage cyklen, ikk).

I dag blev mundbind så også påbudt på caféer, restauranter og i kaffebarer i 18 kommuner herhjemme og kom pludselig langt tættere på rigtig mange af os. Og flere vil opleve maskne, som kan lyde som skønhedsbranchens selvopfundne og nye problem, den skal løse, men som rent faktisk er et stadigt større problem for mange.

Maskne er en sammentrækning af ‘mask’ og ‘akne’, og viser sig som enten urenheder, rødme eller udslæt på kæbe, kinder, hage og omkring munden, dér hvor mundbindet sidder.

Det kan både komme af den fugtige atmosfære, der er under et mundbind, og af selve mundbindet, der rammer huden. Kontakteksem med andre ord.

Det, og ikke mindst hvad du kan gøre ved det, blev jeg således interviewet om af Alt for Damerne. Interviewet finder du lige her<<

Og nej, det kræver ikke særlige maskne-produkter, selv om de kommer på banen i stor stil i øjeblikket. Du kan sagtens klare det med eksisterende produkter, lidt ekstra omtanke og de rigtige ingredienser.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...