I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Konkurrencer

Jeg har verdens hyggeligste læsere!

Hold nu op, hvor er det bare en fornøjelse at læse jeres efterårsboosts i konkurrencen nedenfor (du kan stadig nå at være med). Jeg har verdens hyggeligste læsere, det kan jeg kun fastslå endnu en gang. I formår virkelig at tænde ild i pejsen, få vind i håret og lade rygende varm te og kage lyse jeres efterår op. Faktisk burde vi samle alle jeres efterårsboosts i en lille bog, som man kan tage frem, når man lige har brug for, ja et boost. Dét med at have verdens bedste læsere er ikke en selvfølge. Der er virkelig mange sure, bitre (endog ondskabsfulde) kommentarer ude i blogland, men herinde holder I altid en god, åben tone, både overfor mig og overfor hinanden. Det sætter jeg uendelig stor pris på! Tusind tak for jer, og rigtig god – og ikke mindst hyggelig – weekend til alle.

Psst … jeg kan i øvrigt varmt anbefale Moshi Moshi Minds bløde cashmeresokker, når I hygger i sofaen. Dem og så en blød cashmeretrøje.

16 Kommentarer

 • Svar
  Helle Skovdal
  3. oktober 2015 kl. 09:42

  Kære Charlotte. Man får, hvad man giver

 • Svar
  Vibe Kjaedegaard
  3. oktober 2015 kl. 10:12

  Kære Charlotte. Helt enig med Helle. Her er jo hyggeligt, så det er de ringe du spreder der er positivt ladet.

 • Svar
  Helle Rick
  3. oktober 2015 kl. 11:16

  Kære Charlotte, det er os der takker 🙂
  Mine kolde fødder burde hoppe i et par cashmeresokker. Der er ikke noget værre end kolde fødder 🙂 Rigtig god weekend

 • Svar
  HeLene
  3. oktober 2015 kl. 13:50

  De andre har så ret.
  Det er også fantastisk at skrive herinde, og at du og eller andre, svarer og giver tip og råd. Så hyggeligt! Og brugbart!

 • Svar
  Lone H
  3. oktober 2015 kl. 17:00

  Smil til verden og verden smiler til dig☺

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  3. oktober 2015 kl. 21:13

  Kære Helle,

  Jeg ville have lavet et hjerte, hvis det ellers havde kunnet lade sig gøre herinde i kommentarerne;)

  De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  3. oktober 2015 kl. 21:15

  Kære Vibe,

  Du skal også have et af de dér hjerter;)

  Kærlig hilsen, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  3. oktober 2015 kl. 21:19

  Åh ja, Helle, jeg kan så varmt anbefale de cashmeresokker. Aldrig mere kolde fødder. Jeg bruger dem også i sengen om aftenen og til yoga. Og tusind tak for din søde hilsen også;)

  Kærligst Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  3. oktober 2015 kl. 21:23

  Nemlig, HeLene, det er så hyggeligt, når I skriver til hinanden. Så kan jeg bare sidde og læse med på sidelinjen – og det hygger jeg mig gevaldigt med. Tak for dine altid søde kommentarer;)

  De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  3. oktober 2015 kl. 21:25

  Lige nu smiler jeg alt, hvad jeg kan, Lone, med alle jeres søde kommentarer;)

  Kærlig hilsen, Charlotte

 • Svar
  Tina J.
  3. oktober 2015 kl. 22:28

  Det ER også en dejlig side, glæder mig altid til at læse dine og læsernes gode råd og skønhedstips.

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  4. oktober 2015 kl. 12:40

  Mange tak, Tina, det er jeg virkelig glad for at høre;)

  De bedste søndagshilsner, Charlotte

 • Svar
  Anne H
  4. oktober 2015 kl. 19:20

  <3 🙂 Det er desværre ikke kun på blogland folk taler grimt til hinanden. Overhørte lige en mor i dag råbe unødvendigt aggressivt til hendes to små (stille) drenge for noget meget harmløst. Puh hvor blev jeg dårlig. Havde lyst til at sige at det vist var hende der skulle lære at opføre sig ordenligt! Men hvor går grænsen lige for hvornår man blander sig i det offentlige rum…
  Nå men skønt at komme herind med smil og hjerter!
  De sokker lyder som nogle jeg ikke kan leve uden! 😉
  Kh Anne

 • Svar
  Marlene Høj
  4. oktober 2015 kl. 20:51

  Dejligt 🙂 Og sikke et vejr vi hr haft denne weekend – Min dag har været tilbragt på stranden med de to små på 4 og 5 år, hvor vi har fisket efter krabber, drukket juice, spist småkager og nydt solskinnet. Nu kan den nye uge bare komme an!

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  5. oktober 2015 kl. 10:25

  Enig, Anne, der er kommet en grim (under)tone mange steder. Jeg så også en far for ikke så længe siden, der var unødigt grov overfor sin lille søn, der var faldet. Jeg blandede mig ikke, selv om jeg næsten skulle sidde på mine hænder for ikke at fare op. Det er svært at vide, hvornår man skal sige noget. Nogle gange er det et øjebliksbillede, man er vidne til (selv om det i min situation absolut så ud til at være dagligdagskost desværre), og det kan vi jo allesammen komme ud for. Derfor sætter jeg netop også så stor pris på tonen herinde, at den er fin og respektfuld. Altid.

  God fornøjelse med sokkerne;)

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  5. oktober 2015 kl. 10:27

  Vi elsker også krabbefiskeri i min lille familie, Marlene (og stakkels de krabber på vores lille strand ved sommerhuset, der bliver fanget igen og igen hver weekend og udsat for børnefingre og plastikakvarier;). Det lyder som en virkelig dejlig søndag.

  God ny uge til dig, KH Charlotte

Efterlad en kommentar