I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Hold øje med

Jeg har fået lov at brede mig over hele 5 sider i Eurowoman

Eurowoman fylder 25 år, og jeg har fået lov at brede mig over hele 5 sider i det fine jubilæumsnummer, der netop er kommet på gaden.

Jeg var nemlig med på de første 7 år af Eurowomans rejse, som mode- og skønhedsredaktør, og har fået lov at kigge tilbage i krukker, dufte og tendenser. Det var en udsøgt – og sjov – fornøjelse. For hvor har det givet mig mange sjove, spændende, overdådige oplevelser undervejs. Som da jeg dansede på et glastag en hel nat med Scarlett Johansson, fordi vi havde samme smag i duftnoter, og fik lov at rode Diana Ross i håret, fordi … ja, vi kom til at tale om mænd og hårextensions. Jeg har diskuteret kostråd med Karl Lagerfelds diætist – og diskuteret med Karl Lagerfeld himself, spist middag på toppen af Akropolis og boet på de bedste hoteller i verden.

Det skriver jeg altsammen om i artiklen, men allermest giver den et billede af skønhedsverdenen på godt og ondt de sidste 25 år.

Det er ikke så ofte længere, at skønhed får så meget plads at brede sig på i magasinerne, så elsker du også at læse om det i et større perspektiv, så kan jeg anbefale en tur ned i kiosken efter Eurowomans fine jubilæumsnummer.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...