I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
ILOVEBEAUTYboksen

Jeg fik det faktisk ordineret

Jo, den er god nok. Jeg har en virkelig dygtig amerikansk erhvervscoach, der, udover at hjælpe mig med alle mine forretningstanker og -idéer, også fortæller mig, hvornår jeg skal slappe af. For selv om det lyder som om jeg render til behandlinger i tide og utide og selv om jeg prædiker, at man skal give sig selv disse små skønhedspauser, så er jeg faktisk ofte lige så dårlig som alle andre til at tage tid ud til mig selv. Men denne gang fik jeg besked på, ikke blot at det var en god idé at slappe lidt af, men at det var et påbud. Og den slags skal man lytte til. Så i søndags tjekkede jeg ind på Kurhotel Skodsborg til en overnatning med udsigt – og lyden – af havet, og med en omgang slow-yoga og ild i aftenpejsen. Nå ja, og god tid til morgenmad mandag morgen (hvornår har man nogensinde god tid til morgenmad mandag morgen …), der blev indtaget i selskab med Vogue (magasinet, ikke redaktøren, desværre). Ved samme lejlighed snuppede jeg selvfølgelig min egen medicin – den seneste ILOVEBEAUTYboks, der netop er lavet til disse små sommerudflugtsstunder. Og jeg nød både den koreanske sheetmaske, Rudolph Care-håndcremen (også god til fødderne, i øvrigt), duften af roser fra Jurlique-misten,  gløden fra den lille fine havregrynsrens og noterne fra Grasse i den økologiske tandpasta, der smager af meget mere ferie. Heldigvis er den lige om hjørnet. Ferien. Og det er ILOVEBEAUTYboksen også, hvis du ikke allerede har pakket den ned i din sommerkuffert.

Psst … vi holder ferielukket i den lille skønhedspavillon fra 15. juli til og med 1. august, så kom endelig ned forbi, hvis du skal have fine lakker, uundværlige solcremer og den endnu mere uundværlige Vintner’s Daughter med på sommerferie. I denne uge har vi åbent både onsdag, torsdag, fredag OG lørdag.

4 Kommentarer

 • Svar
  Anne H
  27. juni 2017 kl. 21:36

  <3Håber du får slappet en masse af kære Charlotte.
  Du har SÅ mange fine fristelser! Jeg vil helt sikkert prøve den Vinters Daughter en dag, bliver ved med at læse godt om den.
  Kh,
  Anne

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  28. juni 2017 kl. 11:46

  Mange tak, Anne;) – og dejligt med fristelser, ikk?;) Du må virkelig prøve Vintner’s Daughter, den er al hype og hver en øre værd (og i øvrigt det perfekte underlag for din solcreme her over sommeren)

  De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  Mia
  28. juni 2017 kl. 13:28

  Ja, nogle gange skal man høre det fra andre før man forstår det. Jeg er selv blevet god til at “tvinge” mig selv til at slappe af 🙂
  God dag 🙂

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  28. juni 2017 kl. 14:07

  Ja, Mia, og også selv om man (læs: jeg) er typen, der selv har travlt med at sige det til andre hele tiden;) Men åh, det er det hele værd og hver gang lover jeg mig selv, at jeg snart skal gøre det igen. Dejligt at du er blevet god til det. Rigtig god dag og sommer til dig.

  KH Charlotte

Efterlad en kommentar