I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Ilovebeauty tips

Jeg er faldet pladask for disse her!

Jeg hørte om disse økologiske, håndstrikkede håndklæder for længe siden, for jeg er i netværk med Stine, der laver dem. Og måske har du allerede set mig lægge et billede op på Instagram, hvis du følger mig derinde (hvis ikke, er du meget velkommen @charlottetorpegaard). For nylig fik jeg nemlig et helt sæt med badehåndklæde, gæstehåndklæde og vaskeklud i kridhvid strik efter Stines bedstemors originale opskrift. Stines bedstemor strikkede nemlig personlige håndklæder til alle sine (otte) døtre, og opskriften er nu gået i arv til Stine, der har gjort det eneste rigtige og lavet en fantastisk fin lille kollektion. De kan vaskes – endda kogevaskes – i det uendelige, og du kan tørretumble dem, lufttørre dem, ja nærmest gøre hvad som helst og de bliver kun finere med tiden (okay, min søns rødbedemund, som han lige tørrede af i et af dem, tog lidt mere knofedt at få af). Stines bedstemor hed Clara Marie, og du kan finde mere her, hvis du også er til denne slags små luksus’er. Jeg kan i al fald kun sige, at min hud hver morgen glæder sig til at svøbe sig i dem.

6 Kommentarer

 • Svar
  Sissel
  20. marts 2016 kl. 11:56

  Lyder virkelig skønt! Har kigget lidt på siden, men synes ikke, jeg kan se priser; kan du evt. oplyse dem på de standardstørrelser, der står på hjemmesiden? 🙂

 • Svar
  Rie Dyrnes
  20. marts 2016 kl. 19:29

  Lige noget for mig. Skal man kontakte hende for køb, eller er der en hjemmeside? Kan kun se et et foto…

 • Svar
  HeLene
  21. marts 2016 kl. 12:58

  De lyder dejlige, klart værd at kigge på! Tak for tip!

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  21. marts 2016 kl. 22:38

  Det er superfint, Sissel. Jeg kender ikke de specifikke priser, men de løber fra cirka 200 kr. og op til cirka 900 kr. for de helt store. Jeg mener, at det er i prisleje med Georg Jensen og deslige. Flere hoteller er begyndt at bruge dem til deres gæster også.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  21. marts 2016 kl. 22:40

  Rie, hun sælger ikke selv endnu (selv om det helt sikkert kommer – det hele er lidt i opstart), men de har dem hos forskellige forhandlere. Kontakt dem endelig på mailen derinde;)

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  21. marts 2016 kl. 22:40

  Always welcome, HeLene!;)

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...