I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Jeg elsker bodyscrubs (men de kan godt pakke sammen nu)

Det er noget nær det fineste, smarteste og mest bæredygtige, jeg længe er stødt på, og jeg har glædet mig som et lille barn til at vise jer det. Og så lander det oven i købet helt perfekt nu, hvor kroppen skal luftes efter en lang vinter.

Men lad os lige tage et skridt tilbage.

Jeg elsker bodyscrubs. Følelsen af en glat, fin og blød hud på kroppen er den bedste, og for mig mindst lige så vigtig som i ansigtet. Men jeg bruger alt for meget bodyscrub. Hey, hvis man skal have skrubbet hele kroppen i en fart om morgenen, så ryger der let halvdelen af bøtten, og det er hverken økonomisk, bæredygtigt eller nødvendigt. Samtidig glider man rundt i overskydende scrub, der sætter sig alle vegne i badeværelset.

Ind kommer dette lille vidunder. Jo, det er et lille vidunder, hvis du spørger mig, og lur mig om du ikke vil sige det samme, hvis jeg spørger dig, når du har prøvet det.

Det fine ‘towel’ er vævet af naturlige fibre fra washi paper, der er klassisk japansk papir, med grobund i de traditionelle japanske baderitualer. Washi Towel har en side med bomuld som du kan bruge på daglig basis til at vaske huden, og en side med washi paper som du kan bruge 1-2 gange om ugen til at exfoliere.

Du kan bruge klædet som det er, foldet ud (så kan du nemlig også nå hele ryggen selv), eller du kan folde det sammen og bruge det, alt efter hvad der passer dig bedst. Og du kan bruge det både alene som det er, eller sammen med din yndlings-bodywash eller badeolie. Når du er færdig, hænger du det op, så det hænger frit, så tørrer det til du skal bruge det igen. Det kan oven i købet vaskes i maskine i en vaskepose ved uldvask/finvask og det holder, om ikke for evigt, så i al fald i flere år.

What is not to like?

Få kroppen i det her<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...