I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Jagten på min kæbelinje!

Rynker har aldrig været det store issue for mig (nogle vil argumentere, at det er fordi jeg ikke har særlig mange af dem, hvilket jeg tilskriver gode renserutiner og masser af olier, og dem jeg har, har jeg det egentlig helt fint med). Derimod har jeg et problem med det faktum, at huden, når man når en vis alder, begynder at hænge ved kæbelinjen. Flere gange på det seneste er jeg blevet spurgt om jeg har tabt mig. Det har jeg ikke. Det er huden i ansigtet, der er begyndt at blive sådan lidt små-indsunken. Skønhedsbranchen byder på stadig flere cremer til dette, men jeg ved, at den bedste og hurtigste vej til en mere fyldig og elastisk hud er rigtig god ansigtsmassage. Så jeg lagde mig på briksen hos Amazing Space på D’Angleterre og lod mig forkæle med deres særlige Face Sculpting Theraphy (som jeg kombinerede med et Mælk & Honning-bad, nu jeg alligevel var i gang, det skal jeg nok skrive mere om), der både er en udsøgt fornøjelse, fordi det afspænder muskler og bindevæv, og samtidig et gevaldigt boost til huden. Jeg bliver hver gang overrasket over, hvor spændstig og elastisk huden ser ud efter sådan en god gang ansigtsmassage af kyndige hænder. Jeg påtænker i al fald at fortsætte med massagen og se, hvad den kan gøre for min kæbelinje på sigt. PS: De masserer også inde fra munden og ud, hvilket jeg kun kan anbefale at prøve, hvis du har kæbespændinger.

Du kan også lave ansigtsmassage selv. Jeg har et par smarte aggregater, der gør det lettere og mere effektivt. Det skriver jeg mere om næste gang, du klikker ind.

9 Kommentarer

 • Svar
  HeLene
  19. november 2015 kl. 14:51

  Jeg er nysgerrig på priser og forløb af den massage og det bad. Hvor mange gange man skal gå for at få effekt på sigt mm, Men det skriver du så måske om når jeg kikker/klikker ind næste gang! God torsdag!

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  19. november 2015 kl. 17:32

  Hej HeLene,

  Det skriver jeg fluks til dig her og nu;) FST-massagen koster 595 kr. for 45 minutter. Jeg har indtil videre kun fået den ene behandling, men de anbefaler et forløb på 6-10 behandlinger i et forløb, hvis du vil have et endnu mere tydeligt resultat (der er vist også nogle rabatordninger, hvis du bestiller flere behandlinger samtidig).

  Jeg kunne se en effekt allerede fra den ene gang. Det giver hele ansigtet et lille løft, og huden ser meget mere spændstig og frisk ud. Laura, der står bag Amazing Space, lover, at et kontinuerligt forløb vil give huden ny spændstighed, vævsfylde og et glattere (forynget) ansigtsudtryk.

  Rigtig god torsdag fra Berlin, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  19. november 2015 kl. 17:33

  PS: Badet var ‘blot’ velvære og afslapning (og blød hud på kroppen) – det havde som sådan ikke noget med ansigtsmassagen at gøre. Men dejligt var det;)

  KH Charlotte

 • Svar
  Kirsten V
  19. november 2015 kl. 20:30

  Kære Charlotte,
  Jeg ville være rigtig glad for råd om massage ind og udvendigt omkring munden. Jeg har desværre nogle grimme rynker om munden som jeg kæmper med. Jeg har drukket af en vandflaske i mange år og stadig gør, når jeg er til sport eller på farten, har været ryger, samt været ked af mine tænder og ikke vist dem så meget og fået lidt udtrykslinjer af det. Måske jeg også har kysset min søde mand for meget 😉 Alt dette har sandsynligvis skylden for mine rynker om munden. Høre gerne din råd, tak. 🙂 Mht slap hud eller kæbelinjen kan jeg varmt anbefale dig Nuface. Det virker !!

 • Svar
  Tina J.
  19. november 2015 kl. 21:17

  Det er begyndt så småt, desværre.

 • Svar
  Lisbeth M.
  20. november 2015 kl. 13:27

  Kære Charlotte
  Jeg ser frem til at læse mere om dine små fifs

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  22. november 2015 kl. 11:30

  Kære Kirsten,

  Rygning gør det helt sikkert ikke bedre, men de dér små rynker, dem får vi allesammen. Det har jeg i al fald erfaret (jeg troede, at jeg skulle slippe helt, fordi jeg netop aldrig har røget og altid været ultra-god ved min hud, men nej, de er begyndt at snige sig ind på mig alligevel). Jeg synes vitterlig, at de gode ansigtsmassager forbedrer det, og ja, især dem i og omkring munden. Da jeg fik FSR-massagen hos Amazing Space spurgte jeg netop til, om de havde erfaring med forbedring af rynker om munden, og de bekræftede de. Udfordringen for mange af os er jo netop, at stress og travlhed meget ofte sætter sig i kæben og ansigtet – det vil du virkelig kunne mærke, når en dygtig ansigtsmassør eller en kranio-sakralterapeut først går i gang. For mange kan det også være en lidt grænseoverskridende oplevelse første gang, at der er nogen, der sådan roder rundt med fingrene inde i ens kinder og kæber. Men jeg kan varmt anbefale det – det er en virkelig forløsende og afslappende effekt. Nærmest lidt afhængighedsskabende.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  22. november 2015 kl. 11:32

  Ja, det sniger sniger sig sådan lidt ind på én, Tina. Jeg troede ellers kun, at det ville ramme alle de andre;) Heldigvis kan man gøre noget selv, og jo før, jo mere effektivt.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  22. november 2015 kl. 11:33

  Kære Lisbeth,

  Det er jeg glad for at høre;) Jeg håber, at der er noget, du kan lade dig inspirere af.

  Mange hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...