I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

It’s tea time!

I ved det godt; vi elsker te. Varm, kold, med Manuka-honning, som hudplejeingrediens, ja endda i fodbadet.

Derfor har vi glædet os gevaldigt til disse to nye teer fra Cosmic Dealer, som er mærket bag vores ultrapopulære Tongue Cleaner og den tilhørende Botanical Bouche (og de yderst smagfulde Chakra-chokolader, ej at forglemme).

Akkurat som de øvrige gode sager er også teerne baseret på ayurvediske ritualer og ingredienser, der beriger og balancerer din dag.

Til morgenen (eller når som helst du har brug for at vågne lidt op) ynder vi at snuppe en kop eller to af ‘She Woke Up And Conquered The World‘. Hvem kunne ikke bruge lidt af den følelse?

Teen er lavet med japansk genmaicha, som er en blanding af grøn sencha-te og ristede brune ris. Har du ikke prøvet genmaicha før, lyder det måske lidt sært med de ristede ris, men tro os; det giver den ellers skarpe  grønne te en klædelig dybde, blødhed og afrunding.

Til aftenen hjælper ‘She Slept For 100 Years‘ med at afslappe din krop og fremme den gode, dybe søvn. Teen er lavet med ristet boghvede som smager nærmest som karamel. Bladene i denne blanding består af både grøn og rød rooibos. Rooibos er faktisk slet ikke en te, men bladene ligner til forveksling. De stammer fra rooibos-træet og er naturligt koffeinfri. Og så er den afrundet med varme ayurvediske krydderier som stjerneanis, fennikel og kanel.

Lidt som et beroligende kram inden sengetid.

Og sådan kan man bruge ayurvediske urteteer til at skabe en varmende, god dag.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...