I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

It takes two (så du får en lille gave med)

Du kan selvfølgelig sagtens bruge dem hver for sig. Og de har – hver for sig – fået prestigefulde priser som Best Essence og Best Face Oil. Adskillige gange. Faktisk er de verdens mest prisvindende skønhedsprodukter.

Vi taler selvfølgelig Vintner’s Daughter.

Vintner’s Daughter Active Treatment Essence er vandbaseret og svarer nogenlunde til at drikke et stort glas frisk vand, når man er tørstig, blot til huden. Men den er meget mere end det. Helt specifikt taler vi naturligt, stabiliseret C-vitamin, collagenboostende plante-stamceller, præ- og probiotika og genopbyggende mikroalger, der tilsammen vækker træt hud, mindsker pigmentforandringer, giver en smuk ensartethed i huden og ja, lad os bare sige det som det er, tager et par år af en hud, der måske er blevet negligeret med mellemrum gennem livet.

Du bruger den som det første step efter din rens og inden dine plejeprodukter.

Vintner’s Daughter Active Botanical Serum er oliebaseret og går derfor under navnet face oil (den er sågar blevet kaldt The Face Oil to end all Face Oils og vi kan kun stemme i og være enige) er en helt særlig blanding af kun de bedste olier og planter fra gurkemeje, havtorn og tamanu til rose, neroli, avocado og kæmpe-natlys hvor blot at nævne nogle af de 22 ekstrakter, den indeholder. For mange erstatter den både serum og creme, så rutinen bliver langt mere effektiv og enkel.

Men vi vil i virkeligheden meget hellere tale om den glød, den giver, der er så specifik og særlig, at den går under navnet The Vintner’s Daughter Glow. Har du brugt Vintner’s Daughter, ved du præcis, hvad vi mener.

Så jo, du kan absolut bruge produkterne hver for sig. Men der er så meget ekstra at hente, når du bruger dem sammen. Først 4-5 dråber af Essencen, som du trykker ind i huden, og derefter 4-5 dråber af Serummet, mens huden stadig er fugtig af Essencen. All you need.

Vi vil gerne give dig muligheden for at prøve dem sammen og se, hvad de kan gøre for din hud.

Så i denne weekend (4.+5. februar 2024) forærer vi dig en Deluxe Sample af Vintner’s Daughter Active Treatment Essence, når du køber serummet, og en Deluxe Sample af Vintner’s Daughter Active Botanical Serum, når du køber essencen.

Så står du alligevel og skal købe nyt, er du kommet ud af Vintner’s-rutinen eller har du længe tænkt på at overgive dig til Vintner’s Daughter-rutinen, så slå til lige her<< (det gælder weekenden over)

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...