I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

In a bed of roses

August er altid min rosemåned. Det er her, jeg tømmer sommerhushaven for rosenhoveder (i år havde hjorten så ædt det hele, så jeg har måttet ty til tørrede rosenknopper fra helsekosten) og laver rosensaft og rosengelé, som jeg elsker i te eller på hjemmebagte boller.

Jeg har finder også altid opskriften frem på rosenvand, som jeg lærte at lave af min mormor for mange år siden – selv om jeg ikke får det lavet, men bruger denne fine version i stedet, der i øvrigt også er eminent i håret til at spare en enkelt hårvask.

Har du lyst til at kaste dig ud i det, kommer opskriften fluks her: Kom en håndfuld rosenknopper i en helt ren flaske med 1 dl. destilleret vand, og lad det trække et par dage. Si rosenbladene fra, og hæld rosenvandet på en lille glasflaske med spray. Brug det i ansigtet og på kroppen morgen og aften til opfriskning og fornøjelse. Det holder sig cirka en uges tid på køl.

Roserne har også bredt sig til pavillonen, hvor vi har roser i vaser og derudover inkluderet små poser med rosen-te i vores online-ordrer, så alle kan få et lille rosenboost.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...