I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty Loves

ILOVEBEAUTY loves: Real Purity Deodorant (helt uden aluminium!)

I har sikkert fulgt med i medierne de sidste par måneder, hvor aluminium har været bragt på banen i forhold til deodoranter. Undersøgelser på mus og rotter har vist, at for meget aluminium kan give skader på centralnervesystemet. Og en nylig undersøgelse fra Norge viser, at vi får mere end godt er af aluminium fra vores deodoranter, eller nærmere betegnet antiperspiranter, for det er hovedsageligt i disse, at aluminium forekommer. Jeg har derfor på det seneste kastet mig over en række aluminiumsfri deodoranter for at kunne anbefale den bedste til jer. For en deodorant skal også virke, og det er der en del derude, der efter min mening ikke gør. Men så stødte jeg på denne – Real Purity Deodorant, som er en helt igennem ren og naturlig deodorant, uden parfume, og den er blevet min absolutte favorit. De sælger den hos Holly Golightly i København, og bor du ikke i nærheden kan den købes i deres webshop her.

4 Kommentarer

 • Svar
  Helene R
  8. juli 2014 kl. 12:48

  Det lyder spændende ! Har også forsøgt mig med aluminiumsfri deodoranter, men da jeg ikke kan tåle parfume under armene, fandt jeg kun en fra sanex og selvom jeg ikke sveder meget, synes jeg ikke den var effektiv nok. Jeg har derfor købt en krystaldeo og den virker fint og som bonus laver den ikke mærker på tøjet 🙂 men jeg savner en rigtig deo en gang imellem hvor man ikke skal stå og pjaske med vand !

 • Svar
  Anne
  9. juli 2014 kl. 11:17

  Jeg er også næsten lige begyndt at bruge Real Purity Deodorant. Jeg er også helt vild med den! Hvis det hjælper min krop, sparer jeg ikke.

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  9. juli 2014 kl. 18:26

  Hej Helene,

  Jeg har også prøvet en del, som jeg ikke fandt gode nok. Men denne fungerer – i al fald for mig. Lad mig gerne høre, hvad du synes, hvis du kaster dig ud i den.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  9. juli 2014 kl. 18:27

  Hej Anne,

  Tak for din hilsen, og dejligt at du også synes om den (og nej, lige deodoranter er ikke dér, hvor man skal spare;).

  Mange hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar