I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Skønhed

Ilovebeauty.dk loves

Mit favoritmakeupprodukt lige nu er den økologiske cremeblush fra den danske makeupartist Kirsten Kjær Weis i nuancen Sun Touched. Den sidder på mine kinder hver dag og giver det helt perfekte sommerlook. Den smukke stålemballage er så absolut heller ikke at kimse af. Jeg har tidligere skrevet om Kirstens produkter her.

 

 

Ingen Kommentarer

 • Svar
  Julie
  3. juli 2010 kl. 17:21

  Hej Charlotte,
  Jeg ligger inde med et spørgsmål, som jeg håber du kan hjælpe mig med. Jeg går og skal købe noget nyt solcreme, da min skønne Clinique solcreme er ved at løbe tør. Har du nogle gode budgetvenlige bud til en studerende? Et andet spørgsmål er faktisk, om det egentlig giver det samme, hvis jeg vælger en fra fx. Tiger til 20 kr. eller en lækker fra clinique? Altså burde det egentlig ikke have samme beskyttelse?
  Mange hilsner og god weekend, Julie

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  4. juli 2010 kl. 14:53

  Hej Julie,

  Tak for din hilsen. Og ja, en god budgetvenlig solcreme, der samtidig er testet i alle ender og kanter er Derma, som du finder i supermarkeder og på nettet. Den er også uden parfume, som du er vant til fra Clinique, og med allergimærke. Et alternativ er Matas’ egne solcremer, der også er uden parabener og overflødige tilsætningsstoffer.

  Mht. dit spørgsmål om, hvorvidt en solcreme fra Tiger ville give samme resultat, så vil jeg ikke anbefale at købe skønhedsprodukter i Tiger. De indkøber typisk større restpartier fra lande, der ikke nødvendigvis har de samme standarder som vi har herhjemme, og ligeledes ved du ikke, hvor længe de har stået på lager eller været undervejs. Det kan have betydning for beskyttelsesevnen.

  Solcreme er en supervigtig investering i din hud, så jeg vil anbefale at købe ordentlig kvalitet. Så vælg hellere lidt billigere, når det kommer til shampoo og mascara.

  Rigtig god sommer, Charlotte

 • Svar
  Julie
  4. juli 2010 kl. 16:52

  Tusinde tak for svar – det er jo lidt af en jungle, som det er rart at få hjælp og svar til 🙂
  Også rigtig god sommer til dig.

 • Svar
  Gitte
  4. juli 2010 kl. 18:41

  Hvor kan jeg købe denne blush…….

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  5. juli 2010 kl. 12:47

  Hej Gitte,

  Kjær Weis’ makeupprodukter fås hos Moshi Moshi Mind på Østerbro samt i Paris Texas i Kronprinsensgade i København. Derudover hos den engelske kæde Space NK og via deres webshop her:

  http://www.spacenk.co.uk/p2p/search/searchresults.do?method=view&search=basic&keyword=kjaer+weis&sortby=bestSellers&page=1

  God fornøjelse, Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...