I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Hold øje med

Ikke den værste energi at gå ind i et nyt årti med

Jade, ametyst, quartz, rosenquartz. Krystaller er alle vegne og regn ikke med, at det bliver mindre i den kommende tid. Er du ikke allerede i fuld gang med ansigtsrullen, så er tiden kommet nu.

Jeg har været i gang i snart 10 år. Jeg startede fordi jeg hørte nogen fortælle, at ansigtsrullen har en afslappende virkning på spændinger i ansigtet (jeg har en gevaldig tendens til at spænde i kæberne, når jeg bliver ivrig eller har for meget om ørene – velkendt, anyone?) og lynhurtigt fandt jeg ud af, hvor god en virkning den havde, ikke kun på spændingerne, men også på min hud.

Min første rulle var en jaderulle og jeg gik langt mere op i virkningen end i energien. Da jeg siden skulle i gang med at producere mine egne ansigtsruller, fik stenenes energi en ny betydning for mig, og især har rosenquartz vundet mit hjerte.

Spirituelt er rosenquartz kendt for sin kærlighedsenergi, der hævdes at kunne åbne hjertet og fremme følelser af afslapning og glæde. Derudover er rosenquartz kendt for sin synligt forskønnende effekt. Uanset om du vælger at bruge den som den er (stenen er kølende i sig selv), opbevaret i køleskabet for ekstra kølende effekt (god til brug på trætte morgener eller inden du skal ud) eller opvarmet i varmt vand til dybere massage, bruges rosenquartz til at mindske hævelser, booste cirkulationen, speede celle-regenerationen, løfte ansigtet, mindske porer og hjælpe med lymfedrænage.

Det er ikke uden grund at flere af vores yndlingsmærker bruger netop rosenquartz i vandtankene, når de producerer deres produkter (tænk Vintner’s Daughter og Amly Botanicals) og heller ikke uden grund, at topmodellen Miranda Kerr taler så varmt om den: Rosenquartz nærer dit hjertechakra. For mig handler den om kærlighed, en ikke-egoistisk form for selvkærlighed. Vi er vores egne værste kritikere og jeg tror at rosenquartz kan hjælpe os med at være sødere mod os selv.

Ikke den værste energi at gå ind i et nyt årti med, tænker jeg.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...