I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

I skal også have mine makeupfavoritter

Jeg håber, I har fået masser af inspiration fra d’dygtige skønhedsredaktører (jeg har i al fald fundet et par af produkterne frem fra gemmerne efter at have læst dem), men I skal selvfølgelig ikke snydes for mine. Det er ikke mine efterårsfavoritter (dem skal I nok få), men mine all-time makeupfavoritter, som var i Alt for Damernes skønhedstillæg i sidste uge. De fik nemlig lov at kigge lige lukt ned i min makeuppung og pudse et par af de produkter af, som har en fast plads. Nogle af dem kender du helt sikkert, hvis du læser med her på skønhedsbloggen, men gode ting kan ikke siges for ofte, vel? (og du klikker blot på billedet, så kommer det op i læsestørrelse).

2 Kommentarer

 • Svar
  HeLene
  26. september 2015 kl. 18:53

  Tak for artiklerne, det gav inspiration!

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  30. september 2015 kl. 11:36

  Dejligt at høre, HeLene, det er jeg glad for;)

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...