I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Skønhed

Da jeg var i London for nylig

… nåede jeg et smut forbi en af mine absolutte yndlingsbutikker, Wholefoods, i Soho, hvor jeg tillod mig at bruge noget nær en time af den rare ekspedients tid på fritte ham for tips og trends indenfor sundhed og kosttilskud. Her er tre ting, jeg fik med mig, og som du måske også kan få glæde af: 1) Hvis du vil have det ypperste indenfor C-vitamin, så skal du ty til camu camu-bærret, der vokser i regnskoven og er på størrelse med en stor drue. The Body Shop, som jeg var i London med, bruger det i deres Vitamin C-hudplejeserie, og det var i den forbindelse, at talen kom på det. Til deres event serverede de små shots af camu camu-pulver blandet med appelsinjuice, men det har en virkelig bitter smag, så det fås også som kapsler. 2) En af de ting, de sælger allermest hos Wholefoods er Manuka-honning, der også kaldes the healing honey, fordi den har antivirale og antibakterielle egenskaber, og samtidig skulle den være uovertruffen til at hele huden. Så udover den skefuld, du kan komme i teen eller spise på toast (det var England, jeg besøgte), ses Manuka-honning også i stadig flere hudplejeserier, som fx Dr. Organic Bioactive Skincare Range. Den tredje ting, jeg fik med mig? Den kommer i næste indlæg, hvor jeg også lover at fortælle om Audrey Hepburns yndlingshårprodukt, der er kommet på hylderne igen.

Læs mere om London her.

Foto: Dr. Organic

4 Kommentarer

Efterlad en kommentar