I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Ilovebeauty tips

Hvis du følger med på Instagram, ved du det allerede

Undskyld stilheden herinde. Hvis du følger med på Instagram (det er lige her) har du måske opdaget, at jeg er stukket af fra det hele og nyder lidt tid i den italienske forårssol. Hvis du har en tur til Firenze eller Toscana på plakaten, har jeg lagt nogle af mine yndlingssteder op. Som den lille plads – Piazza della Passera – i den gamle del af Firenze, hvor jeg kunne sidde i dagevis, hvis det ikke lige var fordi jeg har en 7-årig krudtugle med, til de italienske apoteker fyldt med duftende violsæber, håndcremer med lavendel og shampooer med oliven, altsammen lokalt produceret.

Og så er der selvfølgelig den originale Gucci-butik fra 1921, fra før Gucci gik af lave med mytterier, griskhed og familiefejde blandt de gamle Gucci-grundlæggere, og den helt nye unikke Gucci Garden i det gamle Palazzo della Mercanzia med et udvalg og en kollektion som fås udelukkende dér. Jeg er ret vild med konceptet, der tæller både café, notesbøger, spilledåser, påklædningsskærme, solbriller, kjoler og silketørklæder, og jeg lod frejdigt kortet køre gennem deres betalingsmaskine flere gange bare for indpakningen (okay, indholdet var der heller ikke noget galt med). Und dig selv et besøg hvis du er på de kanter. De har også de fineste tapeter og æsker, blandt andet med printet fra husets nyeste parfume Bloom. Jeg må hjem og vende vrangen ud af den papirspose, jeg fik duften i, da den blev lanceret for nylig.

5 Kommentarer

 • Svar
  Emily
  31. marts 2018 kl. 20:28

  Toscana er virkelig bare fantastisk, håber I har en skøn ferie!

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   3. april 2018 kl. 11:03

   Mange tak, Emily – og ja, det var min første gang i Toscana (og lidt koldt endnu;). Vi havde en fantastisk tur.

   De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  Joan Østergaard
  1. april 2018 kl. 19:40

  Hej Charlotte,
  Lyder så skønt med en forårstur til Italien, håber I nyder det.?
  Hvor finder jeg indlægget om Toscana? Vi skal dertil i august, så vil meget gerne læse dine tips.❤️
  Kh. Joan

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   3. april 2018 kl. 11:07

   Hej Joan,

   Mange tak for din hilsen. Jeg har ikke lavet et decideret indlæg om Toscana, men på Instagram har jeg lagt lidt op både på selve platformen og i Stories. Nu ved jeg ikke, hvor du mere specifikt skal befinde dig dernede, men hvis det er i nærheden af Siena, kan jeg varmt anbefale den restaurant i Asciano, der hedder Amor Divino. Folk kører langt for at spise dig, og I skal bestille bord. Derudover de varme kilder (hot springs), der også ligger der i nærheden – og har I børn med, så ligger der også en klatrepark, hvor de kan få brugt lidt energi i naturen. Og ellers er det egentlig bare at tage rundt i de forskellige små byer og nyde mad, vin og små gader. Lucca er fantastisk.

   De bedste hilsner, Charlotte

   • Svar
    Joan Østergaard
    4. april 2018 kl. 19:50

    Tusind tak, Lucca står på listen, der skulle jo være helt fantastisk.?

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...