I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Skønhed

Hvis Beyoncé kan …

Jeg sidder iført Bliss’ Softening Socks, mens jeg skriver dette indlæg. Jeg har nemlig været til yoga på stranden tidligere i dag, og her talte yogalæreren om, hvor vigtigt, det er at tage sig af de fødder, der skal bære os gennem hele livet. Det tog jeg meget bogstaveligt, og skal nok vende tilbage med et par gode tips til dine fødder de næste par dage. Men jeg starter lige med Softening Socks, der er et af Bliss’ mest berømte produkter, og kender du dem ikke, så kan jeg bedst forklare dem som nogle temmelig usexede turkise sokker med en slags gelé i. Og nok er de usexede, men virker, det gør de, både på tør hud og hårde hæle, og så er det jo temmelig smart, at de kan bruges, mens man alligevel laver noget andet (de findes i øvrigt også til hænderne, her skal du kigge efter Glamour Gloves). Det forlyder i øvrigt, at Beyoncé er stor fan af fodsokkerne. Men tilbage til Marcia Kilgore nedenfor, der solgte sit Bliss Spa-imperium til LVMH-gruppen (ja, det er dem, der ejer Louis Vuitton og en række andre prestigefulde mærker), men selv om hun snildt kunne læne sig tilbage og ikke røre en finger resten af sit liv for købssummen, så lancerede hun i 2006 et andet Kilgorsk skønhedsmærke, Soap & Glory, med samme humoristiske tilgang til skønhedsuniverset som ses hos Bliss. Året efter lancerede hun de meget populære Fit Flops, som jeg tidligere har skrevet om lige her, og så er vi tilbage ved fødderne.

This morning I took a yoga class on the beach and the yoga teacher talked about how important it is to take good care of your feet. Feet that are going to carry you through life. I took this literally, went home and wore Bliss’ Softening Socks, one of the cult spa’s most famous products. They are definitely not sexy, but they work, and I love that I can wear them, while I write this. Beyoncé is apparently a fan, too. 

 

Foto: Backstage

4 Kommentarer

 • Svar
  Cille Nissen
  14. juli 2012 kl. 17:32

  Hvor kan man købe sokkerne? 🙂

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  14. juli 2012 kl. 17:36

  Hej Cille,

  Undskyld, det burde jeg selvfølgelig lige have tilføjet. Bliss er landet hos Sephora i Illum i København.

  God fornøjelse, Charlotte

 • Svar
  Nanna
  14. juli 2012 kl. 18:19

  Jaa, så snart det handler om den smukkeste, Beyoncé, så spidser jeg ekstra ører 🙂 forresten tak for dk’s bedste beautyblog.

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  16. juli 2012 kl. 11:25

  Kære Nanna,

  Mange tak for blogros! Det er jeg virkelig glad for!;)

  Ja, Beyoncé forstår om nogen at stråle. Jeg har faktisk lige siddet og skrevet om hende i min kommende skønhedsbog Yummy Mummy (www.yummymummy.nu). Hun formåede da virkelig at være smuk trods graviditetskvalme og -kvaler (det forlyder, at hun, de første tre måneder, var nødt til at løbe ud mellem hvert nummer under sine koncerter, uden nogen opdagede andre end hendes manager og hendes mand).

  Nå, det var et lille sidespring.

  Mange hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar