I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Ilovebeauty tips

Hver gang jeg bruger dem bliver jeg overrasket over, hvor enkelt det kan være at have en smuk hud

Jeg rejser altid let (læs: håndbagage), når jeg er på tur, og det betyder selvfølgelig, at mine skønhedsprodukter skal kunne klare lidt af hvert. Med mig i Marokko havde jeg en kær gammel kending, nemlig den helt enkle økologiske hudplejeserie fra engelske Balm Balm, der er berømt for sine helt rene balms, som kan bruges til alt lige fra læber og tørre kinder til neglebånd og babynumser. Den lille ansigtsserie var min absolutte favorit, da jeg var gravid, og det er stadig min yndlingsserie, hvis du søger helt enkel, økologisk ‘no fuss’ hudpleje, der virker. Samtidig bringer den tankerne hen på din bedstemors hudplejeritualer, hvad der i mine øjne er et ekstra plus. Serien består af en Coconut Cleanser, Witch Hazel Toner (witch hazel, eller troldnød, er et gammelkendt tip til at mindske porer), Little Miracle Rosehip Serum samt en Hibiscus-maske, som du selv blander op med vand og et lille sæt af musselinsklude til at vaske renseprodukt og maske af med. Voila, det er alt. Og hver gang, jeg bruger det, bliver jeg overrasket over, hvor enkelt det kan være at have en fin, glad og sund hud. Jeg har taget produkterne ind på hylderne i min lille skønhedspavillon, og du kan nu også finde dem i min beauty-webshop inklusive et fint lille mini-kit, som var det, jeg havde med på min rejse. Det er lige her<<

7 Kommentarer

 • Svar
  Kristiane
  30. november 2016 kl. 15:45

  Kære Charlotte,

  Jeg ville høre, om du har nogle gode skønhedstips til pæn opheling af ar, når sårene er lægt?
  Jeg købte i øvrigt Winthers Daughter-olien i din butik for en måned siden, og jeg må erklære mig for fan. Den giver en virkelig fin glød til huden, og jeg har følt mig så godt tilpas med at bruge olien.
  Mvh Kristiane

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  30. november 2016 kl. 21:44

  Kære Kristiane,

  Hvor dejligt at høre med Vintner’s Daughter, det er jeg virkelig glad for (og kan kun erklære mig helt enig;). Afhængig af hvor stort dit ar er, kan du faktisk bruge Vintner’s Daughter-olien på arret. Den vil helt sikkert have en effekt. Ønsker du en lidt mere prisbillig løsning, så har Bio Oil et rigtig godt ry for at kunne afhjælpe ar og strækmærker (som jo er en slags ar i huden). Den finder du hos Matas. Er der tale om en operation, så har hospitalerne nogle virkelig gode gennemsigtige plastre, som også virker ultra-helende. Det er værd at forsøge at lokke sådan ét eller flere ud af dem.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Marie joost
  1. december 2016 kl. 00:39

  Kender du til en forhandler i odense? Jeg vil meget gerne prøve produktet inden jeg køber. Prøvede at Google men synes ikke jeg finder noget☺️

  På forhånd tak

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  1. december 2016 kl. 01:31

  Kære Marie,

  Balm Balm har været væk fra hylderne herhjemme i et par år og er netop – heldigvis – kommet tilbage. Lige nu fås det kun hos mig og en forhandler mere i København desværre, så jeg kan ikke engang henvise dig videre. Jeg kan sagtens forstå, at du gerne vil stikke fingrene i produkterne først og skulle du komme til København på et tidspunkt, så kig endelig ned forbi. Lige med disse er du dog, hvad jeg vil kalde ‘home safe’ – jeg har, i de ti år, jeg har kendt til produktet, aldrig stødt på nogle, der ikke kunne lide/tåle/fik glæde af Balm Balms helt enkle filosofi og produkter. Hvad plejer du at bruge?

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  1. december 2016 kl. 13:35

  Hej igen Marie,

  Der findes faktisk nogle ret fine små trial-kits fra Balm Balm, som vi har fået fingre i et par stykker af. Vi tænkte, at der måske var flere som dig, der gerne lige ville prøve sig frem, så nu har vi lagt det i shoppen lige her:

  http://shop.ilovebeauty.dk/collections/favoritter/products/balm-balm-facial-mini-organic-kit-organic-bag

  Du får alle produkterne i serien i mini-version (der er til i al fald en uge) samt en af de fine økologiske musselinsvaskeklude. Det hele kommer i en lille økologisk mulepose, og de små emballager kan fyldes op igen til rejser, weekendture osv.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Kristiane
  1. december 2016 kl. 16:04

  Kære Charlotte,
  Tusind tak for dit svar. Jeg vil undersøge det med plastrene – det er 4 mindre sår efter en kikkertoperation, så hospitalet har bedt mig tage plastrene af efter de første 24 timer. Jeg vil begynde at smøre med Vintner’s Daughter, når lægen har fjernet snor, og når sårene er lægt.
  Igen tusind tak.

  Mange hilsner
  Kristiane

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  5. december 2016 kl. 11:50

  Du er altid meget velkommen, Kristiane. Heldigvis er huden også eminent til selv at hele, når det er mindre sår, men jeg er sikker på, at Vintner’s Daughter vil kunne hjælpe det godt på vej.

  Mange hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...