I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Skønhed

Husk også at se Aftenshowet

… i aften klokken 18-18.30 på DR1, hvor menuen står på sund te. Jeg glæder mig til at fortælle om de seneste skønhedsprodukter med te (tænk kultparfume, badesalt, opkvikkende creme og et produkt, der gør det let at huske at rense huden hver morgen og aften). Jeg glæder mig også rigtig meget til at se – og forhåbentlig smage – kokkens spicy suppe med sort te. PS: Du kan også stadig nå at byde på min skønhedseksplosion på Celebrity Trendsales-auktionen, som du finder lige her. Auktionen løber ugen ud, og beløbet går til en fantastisk god sag.

Ingen Kommentarer

 • Svar
  line
  22. oktober 2010 kl. 08:11

  hej charlotte,
  når man nu ikke nåede at se det – ligger du så link op herinde?
  -tak for fed blog!

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  22. oktober 2010 kl. 09:28

  Kære Line,

  Det kan du tro. Jeg lægger det ind lige så snart, det er klar på DRs hjemmeside. Jeg lægger også lidt info ind om de te-produkter, jeg havde med i studiet. Så hold endelig øje.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  line
  22. oktober 2010 kl. 10:14

  super – tak det vil jeg glæde mig til!

Efterlad en kommentar