I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Skønhed

Hurra, min Facebookgruppe er i luften

Jeg er lige nødt til at komme med en indrømmelse. Jeg har været super-utjekket. Min fine skønhedsgruppe på Facebook, hvor rigtig mange af jer huserede, blev lukket ned, fordi jeg har haft alt for travlt til at ændre den til Facebooks nye struktur. Så 3500 skønne kvinder er røget af gruppen, og en del har beklaget sig allerede (og tak fordi I gider!). Fortvivl ikke, jeg råder nemlig fluks bod på det med en spritny skønhedsgruppe, der netop er gået i luften. Det er blot at gå ind og like den via linket her. Og hvorfor så det? Jo, for derinde kan du finde historien om, hvordan jeg fik mine stiletter ind i skønhedsbranchen (længe leve Facebook Timeline), du kan se skønhedsvideoer, få lyntips til dagen og vejen, og så kan du – meget snart – chatte direkte med mig og få svar på alle de skønhedsspørgsmål, du måtte brænde inde med. Jeg glæder mig til at se dig derinde.

Foto: CT

2 Kommentarer

 • Svar
  Marianne L
  15. april 2012 kl. 17:20

  Linket virker ikke for mig? Kan ikke finde dig derinde??? 🙂

  KH

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  15. april 2012 kl. 19:20

  Kære Marianne,

  Mange tak for din kommentar, og for at du vil bruge tid på at skrive det til mig. Det skulle jo gerne være let at finde mig derinde.

  Prøv at klikke på dette link, og se, om det ikke er bedre:

  http://www.facebook.com/ilovebeauty.dk

  Og ellers skriver du ‘Ilovebeauty.dk’ i Facebooks søgefelt, og så skulle den gerne dukke op.

  Jeg håber at se dig derinde! Skriv endelig igen, hvis du stadig har problemer.

  Mange hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar