I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Hold op, den har været savnet

Jo, vi taler vores ultrabløde, velourbeklædte, let lavendelduftende varmedunk som rigtig mange af jer har spurgt efter, siden den blev udsolgt sidste vinter og vi ikke kunne få flere hjem (det kan vi med stor sandsynlighed heller ikke denne vinter, hvor det er endnu sværere at få alt hjem, så hold dig endelig til).

Den fine varmedunk gør vitterlig en verden til forskel, når det blæser og rusker som i disse dage, hvor man bliver kold og våd helt ind til benet.

Så er det første, jeg gør, når jeg kommer hjem, at fylde kogende vand i min og sætte mig med min søn i sofaen og lade dagen falde på plads.

Jeg har altid haft varmedunke derhjemme som jeg har brugt til ømme muskler og maver og blot tog frem, når der var noget galt. Men det var først, da jeg opdagede denne helt særligt bløde, lavendelduftende luksusversion, at det rigtigt gik op for mig, hvor meget glæde, man kan have af sådan én.

Jeg bruger den til kolde morgener og kolde fødder, til at varme seng og dyne op inden jeg skal sove, til at stresse af, til at lulle i søvn og ja, bare til hygge. Den gør de kolde måneder så meget lettere at komme igennem.

Og jo, du kan sagtens finde en gummivarmedunk frem fra gemmerne eller billigt hos isenkræmmeren, vikle et håndklæde om og komme et par lavendeldråber på – det er bare ikke helt det samme som denne bløde, varme velourpude som aer din kind, når du ligger på den.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...