I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Her er mit svar til Alt for Damerne

Mange taler om prisbevidsthed i disse dage, også Alt for Damerne der netop spurgte, om jeg ville komme med mine bedste budget-skønhedstips til deres onlinesite. Eller nærmere opdatere et ældre interview med mig, med mine bedste nye tips, så de var relevante for tiden lige nu.

For mig handler budgetvenlig skønhed ikke nødvendigvis om at finde de billigste produkter, men om at finde noget holdbart og noget, der kan bruges til mange forskellige ting  – og er bæredygtigt og dermed økonomisk i brug.

Det er også at tænke produkter, der kan multitaske, så du ikke behøver så mange forskellige produkter på hylderne. Som Balm Balms fine, lille økologiske balm, der  dækker behovet for alt lige fra ansigt, tørre hænder, sprukne hæle, neglebånd og insektbid, men er også virkelig god til læberne, som highlighter på kindben og til at holde bryn på plads.

Eller shampoobaren, der svarer til 2-3 flasker shampoo og dermed er både økonomisk, praktisk og bæredygtig i brug. Og kan bruges af alle i familien. Tænk den lidt som shampooens Maggi-terning. Når du først har prøvet hvor fint hår og balanceret hovedbund, den giver, er almindelig shampoo en saga blot.

Og så er det om noget det fine Washi Towel, der sparer dig for et uendeligt antal krukker med bodyscrub. Jeg elsker bodyscrubs, og den glatte, fine og bløde hud på kroppen, de efterlader. Men der ryger let halvdelen af bøtten, hvis jeg skal have skrubbet hele kroppen i en fart om morgenen, og det er hverken økonomisk, bæredygtigt – eller nødvendigt.

Ind kommer det uundværlige japanske towel, vævet af naturlige fibre fra washi og med grobund i de traditionelle japanske baderitualer. Washi Towel har en side med bomuld, som du kan bruge på daglig basis til at vaske huden, og en side med washi som du kan bruge en-to gange om ugen til at exfoliere huden med – med eller uden produkt

Når du har været i bad og fået skrubbet kroppen, hænger du det op, så det hænger frit og tørrer til du skal bruge det igen. Oven i købet kan det vaskes i maskine ved uldvask/finvask, og så holder det, om ikke for evigt, så i al fald i flere år.

Se det er budgetvenligt i mine øjne.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...