I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Her er de produkter, der fik Anne Hathaway til at stråle på den hvide løber

Forleden var der Met Gala i New York – den overdådige (velgørenheds)gallafest, hosted af Anna Wintour, til fordel for kostumeafdelingen på The Metropolitan Museum – hvor kun de allerypperste A-listers er inviteret på den hvide løber. En af de faste er Anne Hathaway, hvis smukke, strålende hud fik endnu flere komplimenter end hendes kjole.

Det var – selvfølgelig, kunne vi næsten forledes til at sige – Gucci Westman, der stod bag Annes makeup. Ligesom det gælder med Jennifer Aniston, Gwyneth Paltrow, Cameron Diaz og et par stykker mere, er det Gucci Westman de tyer til, når det gælder. Og vi har fået lov at kigge med i makeuptasken og de produkter, Gucci brugte på Anne Hathaway.

‘For makeup I was inspired by ’90s supermodels, but had Anne’s striking features in mind to make it contemporary today’ lød det.

Du kan se produkterne ovenfor: Vital Skincare Complexion Drops som foundation med Vital Skin Foundation som concealer de steder, der måtte kræve lidt mere dækning. Bonne Brow på brynene og Lip Suede Les Nudes på læberne. På kinderne mixede Gucci Baby Blush Stick Minette og Petal for et ekstra fint look (først Minette og derefter Petal på æblekinden). Contouring, altså fremhævelse af kindben, kæbeparti, øjne og næse med Face Trace Contour Stick og highlight med Super Loaded Tinted Highlight i Peau de Peche. Og sidst men ikke mindst et touch af Vital Pressed Skincare Powder i pande og på næse til at sikre, at Anne ikke var for shiny på de mange billeder.

Her er de produkter, Gucci Westman brugte<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...