I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Helena Christensens ‘new fave lip balm’

My new fave lip balm. Sådan skrev Helena Christensen forleden på Instagram og som altid, når det er Helena, så kiggede vi lige efter en ekstra gang. Og sørme om det ikke var en af vores favoritter, der prydede Helenas læber, nemlig Kjær Weis’ nye Tinted Lip Balm.

Det er ikke kun den smukke transparente, let glossy finish, den giver på læberne, der gør den så eftertragtet. Tænk blød som en balm og en fornemmelse på læberne, der er både fjerlet, plejende og behagelig.

Også ingredienserne er eminente og tæller blandt andet økologiske olier fra rose, oliven og paranød, samt hyaluronsyre og squalane som du sikkert kender som fugtgivere i hudpleje. Alle er de nøje udvalgt for deres evne til at trænge ind i den fine, tynde hud på læberne. På den måde ender du ikke med en klistret fornemmelse, kun bløde og glatte læber, oven i købet med en smukt hint af farve (medmindre du vælger ‘Clear’, der er helt transparent).

Helena bruger den, der hedder Empower, der er en smuk let pink tone. Men farveskalaen tæller alt fra den helt transparente over let koral til Kjær Weis’ signaturrøde. Du finder dem alle lige her<<

Se den lidt som din læbestift og lipbalm i ét og samme produkt.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...