I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Hav vand ved hånden. Så får du det drukket

Det er altid let(tere) at huske at drikke vand om sommeren, hvor det er varmt og du får en naturlig tørst. Det er langt sværere, når vi når ind i efterår og vinter, hvor tørsten ikke på samme måde trænger sig på og man let kan glemme at drikke nok. Sådan har jeg det i al fald.

Men din krop (og din hud) har mindst lige så meget brug for, at du drikker vand, når det bliver køligere, og i takt med at vi skruer op for den kunstige indevarme og befinder os langt mere indenfor, bliver både krop og hud tør. Jeg kan kun igen henvise til mig egen ufravigelige filosofi: Dé ting, der er let tilgængelige, får man gjort. Det gælder din Gua Sha (på sofabordet), dit vippeserum (i tandkruset), dit renseprodukt (stil det, så du nærmest falder over det) og det gælder vand.

Hav vand ved hånden. Så får du det drukket.

Jeg har derfor gjort det til en fast ting altid at have denne med mig i tasken og indtil videre er jeg kommet op på 4 genfyldninger om dagen. Det svarer til lidt over halvanden liter og lagt sammen med hvad jeg ellers drikker af vand til maden, om morgenen eller når det lige passer, så når jeg op på de 2-3 liter som anbefales dagligt.

Jeg kan mærke det på min krop, se det på min hud og især omkring øjnene, som er min største sladrehank, når jeg drikker for lidt. Min krop kvitterer nærmest øjeblikkeligt med mørke rande under øjnene, når den ikke får nok vand.

Måske din krop har det på samme måde. I så fald kan jeg anbefale at have en vandflaske med dig (med denne, som jeg selv bruger, kan du let fylde lidt smagsgivere som citrus, mynte, teblade, agurk i, hvis det gør det lettere for dig at drikke – det lille filter sørger for, at det bliver i flasken, så du ikke får det i munden, når du drikker).

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...