I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Hav lige denne i baghånden

Det er jo ingen hemmelighed, at vi går ind i en påskeuge, hvor mange af os spiser både langt mere og måske også noget andet end vi plejer. Nyd det hele vejen igennem (men hav lige denne i baghånden).

Digestive Mint Infusion. Den er en eminent ‘after dinner tea’, der hurtigt – og ikke mindst virkelig smagfuldt og behageligt – støtter og stimulerer din fordøjelse.

I ayurvedisk tradition er mynte blevet brugt til at lindre alskens maveproblemer som oppustethed, smerter og langsom fordøjelse – noget rigtig mange døjer med af forskellige årsager. Nyere forskning viser, at balancen i maven har langt større betydning for sundheden i resten kroppen og hjernen end man før troede.

Så udover at føle sig tilpas generelt er det er god grund til at passe godt på maven og fordøjelsen.

Teen fra Cosmic Dealer er sammensat af tre slags mynte; spearmint, sød mynte og pebermynte. De rå cacaonibs tilføjer dyb kakaosmag, og så er der tilsat en smule pink peberkorn, som giver den helt rette mængde spice og styrke til de sødere noter.

Teen kan nydes gennem hele dagen, men er ekstra oplagt efter du har spist eller som alternativ til eftermiddagskaffen. Den er desuden virkelig god hvis du har fanget en omgang influenza, da mynten også virker rensende i halsen og giver fornemmelsen af bedre plads i luftvejene.

Fik vi sagt, at det er en af vores absolutte te-favoritter?

Drik rigeligt af den her<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...