I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Diverse

Har du prøvet et butterfly hug?

Jeg ved ikke med jer, men jeg kan mærke, at den seneste tids nyhedsdækning giver en vis stress og uro i kroppen. Jeg tænker at mange har det sådan; det kan man næsten mærke på retorikken rundt omkring.

Selv benytter jeg mig meget af aromaterapi og bade, når min krop er urolig. Vi har endelig fået de fine badesalte og badeolier fra Verdant Alchemy tilbage på hylderne og bruger du dem i større mængder, såkaldte terapeutiske doser, så kan du rent faktisk bade dig i balance (og til bedre søvn, hvis du tager bad inden du skal i seng). Jeg kan anbefale Drift Off og Breathe In til at finde ro. De kan selvfølgelig også bruges som fodbad, hvis du ikke har badekar.

Og så benytter jeg mig af dette lille tip som jeg fik af Jasmine Glover fra Odacité; et butterfly hug.

The Butterfly Hug er en let massageteknik, hvor du krydser hænderne over hinanden som en sommerfugl, lægger dem over brystet og bevæger fingrene let som en sommerfuglevinge, mens du trækker vejret dybt. Det har en øjeblikkelig virkning og giver dyb ro til kroppen. Du kan gøre det efter en stresset dag eller når som helst i løbet af dagen, hvis det hele kører lidt op. Jeg supplerer altid med Amlys Restore Essential Oil Blend, der er særligt skabt til at mindske uro og bekymring.

Den er virkelig god at have på sig i disse dage. Dryp den i en oliebrænder, på vasketøjet, på puden, kom den i dit bad eller i din bodyoil og hav den med i lommen til at snuse til, når bølgerne går højt.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...