I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Hold øje med

Har du en mat læbestift i din makeuppung?

Du skal ikke smide de skinnende læbestifter på porten. Slet ikke. Men står det til førende designere skal du supplere dem med mindst en mat, gerne rød, læbestift (hvis du ikke allerede har gjort det – matte læbestifter gjorde deres indtog i det små allerede sidste år, men nu går det rigtigt løs). Tom Ford, Marc Jacobs og Dolce & Gabbana sender alle matte læbestiftkollektioner på markedet nu, og ikke mindst Dolce & Gabbanas, der blev brugt flittigt på deres seneste show, har fået stor bevågenhed. Den skal du til udlandet for at få fingre i, men Marc Jacobs’ kan du til gengæld glæde dig til. Den kommer på hylderne hos Sephora herhjemme lige om et øjeblik. Smukke, matte læbestifter finder du også hos en række andre mærker herhjemme.

2 Kommentarer

 • Svar
  Karin V.Sørensen
  7. februar 2015 kl. 19:52

  Kære Charlotte 🙂
  Det er flot med de matte læbestifter, men jeg synes jeg har det problem at mine læber hurtigt føles tørre, også selvom det er nogle af de nye og gode jeg har anskaffet mig. Har du et godt råd? 🙂
  Knus Karin

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  10. februar 2015 kl. 21:37

  Kære Karin,

  Undskyld sent svar – den var smuttet i mængden. Men ja, matte læbestifter har – trods alle mulige forsøg fra skønhedsfirmaernes side – desværre en tendens til at være mere tørre på læberne. Jeg løser det selv med en god læbescrub (Sara Happs er i mine øjne den bedste – du skal finde den på nettet, da den desværre ikke længere sælges herhjemme) og en god læbebalsam under læbestiften. Har du ikke en lipscrub, så kan en ren blød tandbørste også gøre det.

  De bedste hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...