I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Konkurrencer

Har du en lak-garderobe? (ellers kan du få det her)

Jo, der er faktisk noget, der hedder en lakgarderobe. I al fald hvis du spørger mig. For akkurat som du har en tøjgarderobe med klassikere, som du altid ved, fungerer for dig, og måske også en duft-garderobe med en parfume eller to til hverdag og en til aften, så har du måske også en lak-garderobe (og ellers kan du være heldig at få det, hvis du holder dig til her på skønhedsbloggen). Det har jeg. Den indeholder altid en smuk lys tone, en nude, en klassisk rød og en mørk bordeaux. Så kan jeg godt skeje ud med andre farver indimellem, men disse vender jeg altid tilbage til. Derfor var det også kærlighed ved første blik, da Essie i sommer lancerede den fineste kollektion af Couture-lakker i fine, twistede flasker, der associerer til en couturekjole. Måske læste du allerede om dem, da jeg skrev om dem ved lanceringen. For én ting er, at de holder virkelig godt (de holder godt selv uden overlakken), en anden er farverne, der er virkelig fine. Jeg forelskede mig straks i den, der hedder ‘Sew Me’ og den kærlighedsaffære holder stadig. Det er en såkaldt ‘nude’ farve, men med et touch af pudderrosa, der gør, at den ser virkelig smuk ud til huden (og nej, det er ikke alle nude nuancer, der gør det). Der er ikke gået én dag med den, hvor jeg ikke er blevet spurgt, hvilken lak, jeg har på, og dens slags komplimenter tager man jo gerne med. Rigtig mange af jer kommenterede dengang på farverne og nu har jeg fået lov at udlodde hele tre luksusæsker med ikke mindre end 10 af de nye Essie Couture Gel-lakker i hver inklusive topcoat og hele molevitten. Jeg valgte den kollektion, der hedder Atelier, både fordi den indeholder den famøse ‘Sew Me’ og fordi det for mig repræsenterer den ultimative lakgarderobe. Stay tuned, det er lige om lidt.

12 Kommentarer

 • Svar
  Line Høj
  16. november 2016 kl. 13:21

  Så fine!

 • Svar
  Joan bro
  16. november 2016 kl. 14:47

  I love ittttt….

 • Svar
  Ella
  16. november 2016 kl. 15:56

  Jeg krydser fingrene

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  16. november 2016 kl. 16:16

  De er nemlig superfine, Line – hold dig endelig til;)

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  16. november 2016 kl. 16:16

  Me too, Joan;)

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  16. november 2016 kl. 16:17

  Ella, kryds endelig fingre og kast dig ind i kampen i morgen, når konkurrencen kommer op;)

 • Svar
  henny Mikkelsen
  16. november 2016 kl. 19:00

  Sikke fine farver ❤

 • Svar
  Dina
  17. november 2016 kl. 14:15

  Det vil virkelig forsøde tilværelse for en der er jobsøgende og laver ansøgninger hver dag. Så er der noget pænt at kigge på, når jeg taster løs 🙂

 • Svar
  Birgitte Fønss
  17. november 2016 kl. 19:16

  Åhhhh hvor er de fine <3

 • Svar
  Nicolette Heilygers
  17. november 2016 kl. 22:33

  Elsker flotte negle, men har desværre skrøbelige negle. Essie lokkerne vil gøre dem lidt finere at se på

 • Svar
  Birgitte linstow
  20. november 2016 kl. 20:06

  Jaaa, det vil da være helt fantastisk – jeg krydser alt

 • Svar
  Dorte Duelund
  21. november 2016 kl. 11:41

  Jeg kaster mig ind i kampen – elsker de der “nude” neglelakker❤

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...